Golfbaan Deventer

Genieten van het schitterende Sallandse coulisselandschap. Met niets om je heen dan rust en ruimte. Dát is de reden waarom het de moeite waard is te komen golfen op De Sallandsche golfbaan Deventer. Gedurende alle seizoenen is de 18 holes baan een heerlijke plek om te komen spelen.

Opgericht in 1934 is De Sallandsche golfbaan Deventer één van de oudste golfclubs van Nederland. Met circa 725 leden en zo’n 100 jeugdleden is er voldoende gelegenheid voor jong en oud om altijd te kunnen spelen op de prachtige baan aan de Golfweg in Diepenveen, vlakbij Deventer.

Wij nodigen u uit om op onze website de baan te bekijken, maar veel liever nodigen wij u uit om de baan zelf te ervaren. Neem vooral contact met ons op of bekijk de ervaringen van anderen op www.leadingcourses.nl.

Golfen op De Sallandsche, de moeite waard!

Lees hieronder meer over Sallandsche of bekijk via het hoofdmenu wat we voor u kunnen betekenen.

Van harte welkom op de golfbaan Deventer “De Sallandsche”

Wilt u een ronde spelen op onze prachtige baan? Sallandsche Golfclub 'de Hoek' heet u als gastspeler van harte welkom. Op de Sallandsche is de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in kwaliteitsverbetering. Het clubhuis is gerenoveerd; een fris en gemoderniseerd clubhuis is het resultaat.

Naast en achter de drivingrange hebben wij een nieuw oefenveld. Drie greens van hoge kwaliteit omgeven door de bunkers geven de mogelijkheid om te oefenen op het korte spel. Meest recent zijn de bunkers gerenoveerd en deels aangepast. Dit maakt de baan, gelegen in Diepenveen vlakbij Deventer, nog mooier en uitdagender. Gedurende alle seizoenen is onze baan, als onderdeel van het Sallandse coulissenlandschap, zeer de moeite waard. Het is er héél stil, grote wegen zijn niet in de buurt en steden evenmin.

Om alvast in de stemming te komen, kunt op deze website foto's van de baan bekijken. Dagcontributietarieven en voorwaarden en logiesmogelijkheden kunt u vinden op deze website.
Neemt u om te reserveren contact op met de caddiemaster, telefoon: 0570-593927 .Wij wensen u veel speelplezier. Graag tot ziens op Sallandsche Golfclub 'de Hoek'!

Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Golfweg 2|7431 PR Diepenveen|
voor starttijden T:  +31 570 59 39 27(werkdagen: 08.30 – 16.00)|E:  caddiemaster@sallandsche.nl
 
voor secretariaat T:  +31 570 59 32 69(werkdagen: 08.30 – 16.00)|E:  secretariaat@sallandsche.nl
NAAR BOVEN
Sallandsche Golfclub 'de Hoek' © 2017   |   Powered by Idas B.V. Internet & ICT