Baanblog

 
     

Update van de baancommissie

Het is hoogseizoen voor het greenkeepersteam van Harry Otten. Met het huidige weer groeit alles als kool, maar tegelijkertijd belemmert de regelmatige regenval de maaiwerkzaamheden die met name op de greens dienen plaats te vinden. De afgelopen week zijn overigens de greenmaaiers wat lager afgesteld zodat de greens wat sneller worden. Ook dienen overhangende takken gesnoeid te worden die het spel beïnvloeden of de gebruikers van een handicart hinderen en paden te worden hersteld.

Er zijn twee nieuwe hulpmiddelen geplaatst die u hopelijk nuttig vindt. Allereerst een klein bankje (van duurzaam mahonie!) bij de afspuitplaats om degenen die niet zo goed ter been zijn of ander malheur hebben behulpzaam te zijn bij het reinigen van schoeisel, kar en tas. Daarnaast staat bij de trainingsplek van John een kleine groene ton. Dit is geen afvalemmer voor kaarten van de ballenautomaat maar een clubwasser. Hier kunt u uw clubs reinigen zodat u met nog meer vertrouwen de baan ingaat.

Tot slot een mededeling van huishoudelijke aard. De driving range is vrijdagmiddag 8 juli en de gehele maandag 11 juli gesloten voor leden en gasten. Er vinden werkzaamheden plaats aan netten, verlichting en de driving range zelf. I.v.m. de veiligheid van degenen die de werkzaamheden uitoefenen is besloten de driving range te sluiten.

Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Golfweg 2|7431 PR Diepenveen|
voor starttijden T:  +31 570 59 39 27(werkdagen: 08.30 – 16.00)|E:  caddiemaster@sallandsche.nl
 
voor secretariaat T:  +31 570 59 32 69(werkdagen: 08.30 – 16.00)|E:  secretariaat@sallandsche.nl
NAAR BOVEN
Sallandsche Golfclub 'de Hoek' © 2017   |   Powered by Idas B.V. Internet & ICT