Baanblog

 
     

Verbetering drainage driving range en hole 4

Op maandag 19 september beginnen wij met de werkzaamheden om de drainage van het eerste gedeelte van de driving range en in de dogleg van hole 4 te verbeteren. Dit betekent dat de driving range op maandag 19 september en dinsdag 20 september gesloten is. De oefenbaan is wel geopend. Op dinsdag 20 september zal de drainage van hole 4 worden verbeterd. Dit betekent dat u die dag na de dogleg de tijdelijke afslagplaatsen zult vinden. Vanwege het geplande onderhoud aan de gehele baan is deze sowieso niet qualifying. Hole 4 zal door het aanzienlijk inkorten (meer dan 200 meter vanaf de gele tee) die dag als een par 4 spelen. 

Op de driving range worden in de breedte 10 slenken op de eerste 50 meter gegraven. Op een diepte van circa een halve meter zullen de drainagebuizen worden aangelegd die op het bestaande systeem worden aangesloten. De slenken worden weer afgevuld met zand dat goed waterdoorlatend is en er wordt opnieuw ingezaaid. 

Bij hole 4 zal een lange drainagebuis worden aangelegd vanaf de huidige put aan de rechterkant van de fairway via het gebied waar vaak wateroverlast is tot aan de nieuwe waterhindernis tussen hole 2 en hole 4. De afwatering zal in de waterhindernis geschieden. De afwerking zal net als op de driving range worden uitgevoerd.

De werkzaamheden betekenen een aantal dagen overlast voor u. Maar de baancommissie en De Enk verwachten dat de huidige wateroverlast met de te nemen maatregelen tot het verleden gaat behoren.

Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Golfweg 2|7431 PR Diepenveen|
voor starttijden T:  +31 570 59 39 27(werkdagen: 08.30 – 16.00)|E:  caddiemaster@sallandsche.nl
 
voor secretariaat T:  +31 570 59 32 69(werkdagen: 08.30 – 16.00)|E:  secretariaat@sallandsche.nl
NAAR BOVEN
Sallandsche Golfclub 'de Hoek' © 2017   |   Powered by Idas B.V. Internet & ICT