Baanblog

 
     

Bezoek baanarchitect Christoph Städler

door Coursemanager/baancommissaris op 18-11-2016
Op dinsdag 16 heeft onze nieuwe baanarchitect Christoph Städler de Sallandsche bezocht. De reeds aangekondigde aanstelling van Städler Golf Courses uit Münster als onze nieuwe baanarchitect is bezegeld middels een officiële overeenkomst waarin beide partijen naar elkaar de intentie uitspreken de komende jaren samen te werken. De overeenkomst is ondertekend door voorzitter a.i. Joop Reintjes namens de Sallandsche en Christoph Städler namens Städler Golf Courses. Kandidaat-voorzitter Henk Jan Overbeek en baancommissaris Robert Meulenbrug waren ook bij de ondertekening van de overeenkomst aanwezig.

Na het officiële gedeelte is Christoph Städler aan het werk gegaan. Zo is in 2 sessies het concept lange termijn baanplan nogmaals met de baancommissie besproken en ook met het bestuur en de leden van het platform baan. Dit leidde tot goede en levendige discussies waarbij feiten en meningen, voordelen en nadelen op tafel kwamen.

In een ronde door de baan met de baancommissie en hoofgreenkeeper Harry Otten is nogmaals het geplande kap- en snoeiwerk geïnventariseerd. Er is besloten wat er de komende periode gaat gebeuren. Op hole 11 en 12 kunt u voorbeelden zien van de werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden.

Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Golfweg 2|7431 PR Diepenveen|
voor starttijden T:  +31 570 59 39 27(werkdagen: 08.30 – 16.00)|E:  caddiemaster@sallandsche.nl
 
voor secretariaat T:  +31 570 59 32 69(werkdagen: 08.30 – 16.00)|E:  secretariaat@sallandsche.nl
NAAR BOVEN
Sallandsche Golfclub 'de Hoek' © 2017   |   Powered by Idas B.V. Internet & ICT