Baanblog

 
     

Status baan

Nu de dooi doorzet vragen vele leden ons wanneer de baan weer open is. Een terechte vraag waarop niet makkelijk een nauwkeurig antwoord te geven is. Binnenkort vindt u waarschijnlijk te vaag, maar dat is wel de realiteit. Na de inspectieronde van dinsdagochtend hebben wij dinsdagmiddag de baan nogmaals geïnspecteerd. De bovenlaag is inmiddels ontdooid, maar daaronder zit de vorst enkele decimeters diep in de grond. Wij verwachten dat met de temperaturen van de komende dagen de vorst snel uit de grond gaat zodat het water weg kan zakken. Hopelijk is de baan dan voor het weekend open.

Vorig jaar hebben wij tot 1 februari op tijdelijke greens gespeeld. Het was ook dit jaar het plan vanaf woensdag 1 februari de greens weer open te hebben. U begrijpt vast dat dit niet gaat lukken. Het greenkeepers team heeft nadat de vorst uit de grond is nog tijd nodig om de greens te prepareren, zodat deze voor u weer goed bespeelbaar zijn.

Wij realiseren ons dat u staat te trappelen om weer te golfen en op “echte” greens te putten. Uw geduld wordt helaas nog even op de proef gesteld!

 

Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Golfweg 2|7431 PR Diepenveen|
voor starttijden T:  +31 570 59 39 27(werkdagen: 08.30 – 16.00)|E:  caddiemaster@sallandsche.nl
 
voor secretariaat T:  +31 570 59 32 69(werkdagen: 08.30 – 16.00)|E:  secretariaat@sallandsche.nl
NAAR BOVEN
Sallandsche Golfclub 'de Hoek' © 2017   |   Powered by Idas B.V. Internet & ICT