Baanblog

 
     

Update over de baan

U heeft ongetwijfeld gemerkt dat een paar weken geleden de nieuwe tees van de holes 7, 10 en 18 (oranje) zijn geopend. Dat geeft ons de gelegenheid om de tees die we tijdelijk hebben gebruikt weer klaar te maken voor de winterperiode.

Vanwege de aanhoudende droogte is een rookverbod ingesteld voor de baan. Tevens zal de maaihoogte op de greens iets worden verhoogd: van 4,5 naar 5 mm. De Stimpwaarde zal hierdoor iets teruglopen. Maar de baan “loopt” voldoende goed. Indien u ambities heeft is het nu tijd om uw handicap te verlagen zoals gisteren bleek tijdens de Heerenavond. Maarten van Orden scoorde 71 bruto en Barry Brouwer zat hem redelijk dicht op de hielen met 75 bruto.

Tot slot graag uw aandacht voor de tees van onze par 3 holes. Omdat op deze holes vaker met een ijzer wordt afgeslagen is de kans op veel divots aanwezig. Vanaf vandaag heeft het team van De Enk sand & seed flessen geplaatst – zie foto. Indien de grasplag niet teruggeplaatst kan worden kunt u de ruimte opvullen met het mengsel van zand en graszaad. Hierdoor versnelt u het proces van herstel van de grasmat. Hartelijk dank voor uw medewerking.