Nieuws

Actuele nieuwsartikelen

Verlies voor dames 1 - 36 holes

Verlies voor dames 1 - 36 holes
maandag 09 april 2018 (579 keer bekeken)
Ingrid Molenaar-de Jong
Afgelopen zaterdag speelden we onze derde competitiewedstrijd op de Koninklijke Haagsche tegen Eindhoven. Ondanks ons verlies was het een fantastische dag. Er was heerlijk weer voorspeld en de baan lag er geweldig bij. De greens waren snel en erg uitdagend, de rough gelukkig minder uitdagend.

Eindhoven is op papier iets sterker dan de Haagsche, waar we vorige week met 16-2 van hadden verloren. Dit keer hadden we dus ook geen illusie om te winnen, aangezien bij de single-partijen er een gemiddeld handicap verschil van meer dan 9 slagen was. De foursome van Amber en Charlotte was helaas snel beslist, Suus en ik kwamen tot de 17e en Irene en Lisanne wisten zelfs een punt binnen te halen.

De middagronde had ook weinig spannends: de meeste partijen waren op hole 12/13/14 beslist in het voordeel van de tegenstander. Voor mij was het na 6 jaar niet gegolfd te hebben, weer een uitdaging om te zien of ik het spelletje nog onder de knie heb. Na 9 holes stond ik 3 down, maar gelukkig vond ik mijn slag terug (die ik eerder die dag nog niet gevonden had) en kwam terug tot all square. De laatste hole moest de beslissing brengen, maar door een mooie chip van de tegenstandster lukte het helaas niet te winnen. Toch kijken we terug op een mooie dag: fantastisch weer en spelen op een geweldige baan die er schitterend bij lag.

De komende 3 weken gaan uitwijzen of het ons dit jaar lukt om in de hoofdklasse te blijven. Zaterdag 14 april spelen we op de Rosendaelsche (u bent welkom om te komen kijken) tegen Princenbosch.

Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Golfweg 2|7431 PR Diepenveen|
voor starttijden T:  +31 570 59 39 27(werkdagen: 08.30 – 16.00)|E:  caddiemaster@sallandsche.nl
 
voor secretariaat T:  +31 570 59 32 69(werkdagen: 08.30 – 16.00)|E:  secretariaat@sallandsche.nl
NAAR BOVEN
Sallandsche Golfclub 'de Hoek' © 2017   |   Powered by Idas B.V. Internet & ICT