Nieuws

Actuele nieuwsartikelen

Overijssels Golf Kampioenschap

Overijssels Golf Kampioenschap
maandag 08 oktober 2018 (161 keer bekeken)
Charlotte van Hees
Zondag 7 oktober jl. werd voor de 7de keer het Overijssels Golf Kampioenschap gespeeld. Gastclub was dit jaar Driene, opgericht in 1993. Dit is de oude baan van de Twentsche Golfclub.

Na een hartelijke ontvangst met koffie en krentenwegge, begon de wedstrijd vanaf 10.00 uur. We hadden prachtig weer en zo’n 30 vrijwilligers stonden op vele plekken klaar om de wedstrijd goed te laten verlopen en de snelheid er in te houden.
Het team van de Sallandsche Golfclub bestond uit: Jochem Hubregtse, Luuk Slijkhuis, Pim Paalman, Emmy Zuure, Sascha van Wezenbeek en Charlotte van Hees. Als team is de Sallandsche derde geworden. Luuk kwam met 71 slagen binnen en moest toen een sudden death play off spelen op hole 5  tegen Vince Bredt van de Twentsche. Luuk speelde prachtig, lag met twee slagen op de green, won overtuigend en was daarmee de beste mannelijke speler van Overijssel.

Wij feliciteren de Twentsche Golfclub met de teamoverwinning en wensen hen veel succes als zij volgend jaar gastclub van het Overijssels Golf Kampioenschap zullen zijn. Ik bedank mijn teamgenoten voor hun enthousiaste en sportieve inzet en vertegenwoordiging van onze golfclub. Graag bedank ik ook de TC, Frank Schreefel voor zijn inzet om deze wedstrijd mogelijk te maken en voor zijn support op Driene en natuurlijk Jo Naberhuis. Volgens mij ben je er ieder jaar bij Jo, top.

Einduitslag

Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Golfweg 2|7431 PR Diepenveen|
voor starttijden T:  +31 570 59 39 27(werkdagen: 08.30 – 16.00)|E:  caddiemaster@sallandsche.nl
 
voor secretariaat T:  +31 570 59 32 69(werkdagen: 08.30 – 16.00)|E:  secretariaat@sallandsche.nl
NAAR BOVEN
Sallandsche Golfclub 'de Hoek' © 2017   |   Powered by Idas B.V. Internet & ICT