Vanwege de verbouwing, werd de op 6 september geplande wedstrijd, verplaatst naar 20 september. Voor de wedstrijdleiding c.q. het Goede Doel, was het erg prettig 52 deelnemers te mogen begroeten.

Best wel spannend voor uw consul, 1 ½ jaar lid van deze fraaie club, dit te mogen organiseren om fondsen te werven. Gelukkig had ik de ervaren assistentie van Marian Ketting, namens de 50+ commissie om dit in goede banen te leiden. Niet iedereen nam mulligans, omdat ze op” eigen sportieve  kracht” de wedstrijd wilde spelen.  Anderen rondden de bedragen naar boven af, ten bate van de Stichting. Alles werd keurig genoteerd. Goed te vermelden, dat Jos, Marco, Rick, Marrie en ook Miranda donaties hebben gedaan, ook al konden ze niet meespelen. In totaal 60€. Dank jullie wel.

Na de wedstrijd verzamelde iedereen zich voor de prijsuitreiking binnen.

Lang geleden zoveel mensen bij elkaar in het clubhuis gezien. Een bitterballetje werd namens de WeCo geserveerd.

In een korte speech bedankte de consul alle aanwezigen, voor het feit dat zij de minder valide golfer een goed hart toedragen en door hun bijdrage meehelpen een mogelijk 8e Cart aan te schaffen.

 

We proberen via het donateurschap, gereden rondes en een wedstrijddag,  fondsen te genereren. Een handicart moet € 1500,- per jaar opbrengen om rendabel te zijn. Een 8e handicart zou daarnaast zeer welkom zijn. Door de verbouwing, kan er echter blijkt nu, momenteel nog geen ruimte vrij gemaakt worden. De aanschaf wordt een jaartje opgeschoven.

 

Marjolein bood Marianne een flesje wijn aan voor haar hulp en het aanwezig zijn deze hele dag,  als ook aan Do, die de technische kant van de handicarts voor zijn rekening neemt.

De prijzen werden ter beschikking gesteld, enkel inpakken en opleuken was nog nodig.

Beppie en Geert Westerbeek wisten met 41 pnt de eerste score binnen te brengen. Op de 2e plaats als Runner Up het koppel Nan Scharp en Rens Pesch met 40 pnt; 3e plaats Mien-Jet en Louis Kersemaekers, 4e plaats Jan Hattink en Hetty van Velsen en op de 5e plaats Korrie Mulder en Wiechert Beijeman.

De middenscore mocht ook een prijsje uitzoeken te weten Clemens Kuster en Roelof Veld alsook een aanmoedigingsprijs voor Corrie en Hans Meijerink.

Verder konden wij door “trekking” van de gespeelde score kaarten nog enkelen gelukkig maken met een paraplu van de Stichting.

2 jaar geleden was de opbrengst € 353,-

In 2021 is met de nagekomen donaties en “onder aftrek van de bitterballen” met 20% korting , waarvoor Dank ! een bedrag van € 645,50 bijeen gebracht.

 

Marjolein Zwemmer

Clubconsul St. Handicart