De aanmeldingen voor de J.D. Postma prijs kwamen schoorvoetend op gang. Wellicht dat het koude en natte weer van de afgelopen periode daaraan bijgedragen heeft. Maar gaandeweg de week kwamen de aanmeldingen binnen en konden wij met een mooi en gevarieerd deelnemersveld van 36 deelnemers van start gaan voor een krachtmeting in de (altijd lastige) wedstrijdvorm fbbb.

De weersomstandigheden waren prima. Misschien wat koud voor een terrasje maar voor een rondje golf ideaal. Koel, zonnig en niet al te veel wind. De prestaties waren er ook naar. Met een enkele uitschieter naar beneden konden de meeste teams rondom all square noteren. Prima prestaties dus. Die scores moesten overigens met de hand berekend worden omdat de apparatuur ons in de steek liet maar dat mocht de pret niet drukken.

Met een prachtige score van +9 hebben Marcel Willems en Bart Schouw de eer van de dag naar zich toegetrokken. Op enige afstand gevolgd door het koppel Bas Vermeulen en Thijs Post met een mooie +4! De prijzen werden uitgereikt door de zoon van de naamgever van deze wedstrijd: Jan Diederik Postma.

We kijken terug op een mooie dag!

De wedstrijdleiding