INSCHRIJVING VOOR DE JAARWEDSTRIJDEN

Eind maart begint het nieuwe wedstrijdseizoen, waar we hoopvol naar uitkijken!
De jaarwedstrijden (Wagener Beker, Zilveren Kandelaars, Senioren Matchplay Kampioenschappen, Shepard en De Kikker) kunnen komend seizoen met inachtneming van de dan geldende Corona-maatregelen weer worden gespeeld. Voor leden die nog niet bekend zijn met deze wedstrijden, klik hier voor verdere info en kijk of u hier aan mee wilt en kunt doen.

U kunt de inschrijfformulieren hier downloaden en vervolgens afdrukken.

De wedstrijdcommissie verzoekt de deelnemende leden:
1. De inschrijfformulieren voor de wedstrijden waar u aan meedoet uit te knippen en in te vullen (Senioren Matchplay Kampioenschappen, Wagener Beker of Zilveren Kandelaars) en in een envelop te doen, waarop u “wedstrijdcommissie” schrijft. Deze envelop tijdens kantooruren bij het secretariaat af te geven, u kunt dan direct het bedrag dat bij de desbetreffende wedstrijd staat, pinnen. Wij verzoeken u dan ook geen geld meer in de envelop te doen.
2. De specifieke dameswedstrijdformulieren voor de Shepard en de Kikker in een aparte envelop te doen, waarop u “damescommissie” schrijft en deze ook bij het secretariaat af te geven en te pinnen.
Let u op de handicapeisen zoals op het inschrijfformulier aangegeven? In verband met het nieuwe WHS zijn de handicaps voor dit seizoen verhoogd.

De sluitingsdatum voor de inschrijving is 1 maart 2021.

Namens de wedstrijdleiding,

Dorus Klunder
Willem Morkin
Dorien Persenaire