Langste dag wedstrijd 

Op vrijdag 21 juni is de Langste Dag wedstrijd gespeeld met een verheugend grote opkomst. 68 deelnemers/ deelneemsters tegen vorig jaar 41 en 35 in 2017. We moeten teruggaan tot 2003 om een groter aantal inschrijvingen te vinden, toen waren het er 71.

Na een voortreffelijk buffetje met broodjes, soep en quiches begon de wedstrijd, met shotgun start, om 17.30 uur onder een bewolkte hemel. Al spoedig brak de zon door en was er sprake van een mooie zomeravond. Misschien niet zo vreemd, want tijdens de wedstrijd, om 17.54 uur, begon de zomer.

Na de wedstrijd bleef iedereen buiten wat drinken. Dat betekende, de prijzentafel naar buiten en de prijsuitreiking kon beginnen.

De winnaar was Frank de Bruin met een score van +2 (het was een wedstrijd tegen par). Margreet van Ham en Robin Westerbeek eindigden beiden met +1, maar omdat Margreet uiteindelijk over de laatste zes holes beter scoorde dan Robin ging de 2de prijs naar Margreet en werd Robin 3de.

Daarna mocht winnaar Frank, begeleid door Marjolijn Jaspers, uit een schaal met volle passe-partouts, 3 prijzen trekken. Dit was de eerste trekking. De gelukkigen waren Wil van Haastert, Bart Schouw en Pauline Postma.

 

De wedstrijdcommissie