Proefledenmiddag – een groot succes

Op een zonovergoten dag werd zaterdag j.l. een zeer geslaagde Proefledenmiddag gehouden. Met maar liefst 71 deelnemers van de ruim 140 nieuwe proefleden werd in 2 lussen van 9 holes een individuele wedstrijd gespeeld. Voor de categorie met een handicap onder 36 binnen de lus van hole 10 t/m 18 en een teamwedstrijd voor flights van 4 proefleden voor de categorie met een handicap boven 36 binnen de lus van hole 1 t/m 9. Zij speelden als team een aangepaste vorm van Texas Scramble. Binnen deze lus werd naast de oranje tees op 3 holes ook gebruik gemaakt van de paarse tees. Rond 14.00 uur werd het startsein gegeven door de nog niet zo lang geleden in gebruik genomen sirene.

In de baan waren commissies ter hoogte van schuilhutten aanwezig om de voorbijkomende flights van informatie te voorzien. Hiervan werd ruim gebruik gemaakt zodat men goed geïnformeerd rond 16.15 uur weer terugkwam in het clubhuis om op het terras nog lang na te praten.

De winnaars in beide categorie├źn werden verrast met doosjes ballen met 85 jaar-opdruk die door John Balvert ter beschikking werden gesteld. In de categorie laag kwam het doosje ballen in bezit van Floris van Eekert en in de categorie hoog werden de doosjes ballen uitgereikt aan Henny en Homme de Jong en Carla en Michiel Veldman

Voorzover we konden nagaan waren de proefleden enthousiast over dit initiatief om op deze manier de vereniging en haar activiteiten te leren kennen.

Op 9 november a.s. gaan we dit herhalen voor de proefleden die op 14 september j.l. verhinderd waren plus de proefleden die na 1 augustus zijn ingeschreven. Deze leden zullen door de organisatie per mail worden geattendeerd om hieraan mee te doen.

Zelf opgeven kan natuurlijk ook via golfspecial@sallandsche.nl

Team Golfspecial 2.0