Start zomeravondwedstrijden met zomeravond passepartout 

Woensdag 29 mei start de zomeravondserie met 9 woensdagen achter elkaar een 9 holes 3-bal stableford-wedstrijd (t/m 24 juli). Iedereen is welkom, er staat niks op het spel, we spelen om een balletje maar vooral om een gezellige avond met elkaar te hebben, nieuwe leden te leren kennen, met elkaar een drankje op het terras te drinken na afloop en hopelijk dat alles onder zomerse weersomstandigheden.

Je kunt tot 16.30 uur inschrijven via proware, dan ben je eerder aan de beurt met starten, maar je kunt ook gewoon binnenlopen vanaf 17.30 uur en dan sluiten we aan op de al bestaande flights. De 1ste start is om 18.00 uur en als er genoeg spelers zijn kun je dus ook nog om 18.30 uur aansluiten en bij hele goeie bezetting misschien nog wel later. Bij twijfel of het nog zin heeft om te komen kun je ook de wedstrijdleiding even bellen.

De start van het zomeravond passepartout op 29 mei

Iedere keer dat je meedoet een stempel, de 4de keer is gratis en je dingt mee naar mooie prijzen die iedere maand voor volle passepartouts worden uitgereikt. De 1ste trekking uit ingeleverde volle passepartouts, dus ook van het shotgun-passepartout en het all seasons-passepartout vindt plaats na de langste dag wedstrijd van 21 juni. En we kunnen nu al verklappen dat daar 2 vouchers voor golfen op de Gelpenberg bij zitten.

We hopen dat u allen in grote getale blijft meedoen aan de diverse wedstrijden en dat de bak op de wedstrijdtafel gevuld wordt met volle passepartouts. Vanaf 21 juni houden we iedere maand een trekking, waarbij leuke verrassingen zitten.

Met sportieve groet,

de wedstrijdcommissie