Teamkampioenschap 2019

Het teamkampioenschap is weer gespeeld. De bezetting was met 34 spelers iets lager dan vorig jaar, waarschijnlijk speelden de slechte weersverwachtingen een rol. Jammer want tijdens de speeldagen zelf viel het alleszins mee.
Op de 1ste dag was de spelvorm over 18 holes fourball betterball, altijd goed voor een puntenspektakel. Dat bleek ook wel, want Maarten van Orden en Jordi Teunissen kwamen met 43 punten de baan uit en gingen daarmee op kop.
Zondagmorgen werd een 9 holes greensome gespeeld, 22 punten werden behaald door 2 koppels zijnde Frank de Bruin en Luuk Slijkhuis en Bart en Charlotte van Hees.
Na een korte maar lekkere lunch, stonden de spelers voor de uitdaging van een foursome, een snelle spelvorm. Deze wedstrijd werd gewonnen door Frank de Bruin en Luuk Slijkhuis met een prachtige score van 40 punten en daarmee bepaalden zij ook de einduitslag.

Het team dat zich teamkampioen 2019 mag noemen is Frank de Bruin en Luuk Slijkhuis met een totaal van 104 punten. Nr 2 en 3 zijn respectievelijk geworden het team Mauk Wischhoff & Egbert Scheeffer (94 punten) en het team Bart en Charlotte van Hees (91 punten).

Einduitslag teamkampioenschap