Zaterdag 10 september vond de vriendendag op onze club plaats.Een greensome stableford wedstrijd.
’s Morgens zag het er nog triest uit, hoe blij we ook kunnen zijn met een buitje, om in de regen te golfen is toch minder aangenaam.
84 deelnemers hadden een prachtige en gezellige middag op onze club. Tijdens het spelen werd er heerlijk ijs rondgebracht en de sfeer was optimaal. Er is goed gespeeld. De eerste prijs, twee greenfee’s van golfclub de Gelpenberg, waren voor Mauk Wischhoff en Norman Visser met 44 stableford punten.
Tweede zijn geworden: Vader Frans met zoon Frans de Boer met 43 stableford punten goed voor 2 sushi bonnen, derde prijs ( 4 flessen wijn) waren voor de broers Pim en Robert Wischhoff.
De longest bij de dames was geslagen door Saskia Brouwer en de neary door Marga Mulder Bij de heren mocht Robert weer naar voren komen en daar we toch wel benieuwd waren hoever hij had geslagen op hole 11 deelde hij mee dat dit deze keer 290 meter was.
De neary werd gewonnen door Do Gobac . Do was tevens bereid geweest stand bye te zijn voor het geval er iemand uit zo vallen. Met Jur Pille maakten zij de flight compleet. Dank Alle winnaars kregen een pitchvork van de Sallandsche . Met dank aan het bestuur.
Het was een mooie en gastvrije dag en hoop dat de sluiting van inschrijving volgend jaar iets later is zodat er zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen.