Strokeplay kampioenschap 4 en 5 juli

Op zaterdag wordt 1x 18 holes gespeeld, op zondag 2 x. De laatste 18 holes worden gespeeld door degenen die zich als beste hebben gekwalificeerd. Dat zijn 12 van de 23 deelnemers bij de mannen, zowaar enkele jongeren. Bij de vrouwen zijn dat alle 8 deelnemers, die we ook kunnen terugzien bij het senioren kampioenschap strokeplay over 2 weken!
Zondagmorgen om 7.30 uur staat een maaimachine met een afgebroken wiel op het talud van de eerste green. En van de acacia op hole 6 is een enorme tak afgebroken. Adequaat handelen van De Enk zorgt ervoor dat de spelers er nauwelijks last van hebben (GUR zone en relief nemen). Een onstuimige start, een voorbode van de wedstrijd. Bij het ingaan van de laatste ronde ‘s middags is er 1 punt verschil tussen de scores van Karin Berghuijs en Irene Wischhoff, na de laatste hole 4. Winnaar is Karin ( 251 punten bruto, 227 netto), Irene wordt 2de (255 resp. 228).
Patrick van Wezenbeek en Pim Paalman maken er een spectaculair slot van. Patrick wint (242 resp. 227), Pim scoort 244 (resp. 229). De beste netto scores zijn voor Pauline Postma en Mauk Wischhoff.