Professional John Balvert

Allround golfleraar

John BalvertJohn Balvert is een allround golfleraar. Hij geeft niet alleen golfles, maar organiseert ook golfclinics, golfreizen, golfdagen voor bedrijven en kan u begeleiden in het behalen van uw clubhandicap en EGA-handicap.

John Balvert werkt al sinds 1984 als golfpro op "de Sallandsche". In deze 30 jaar heeft hij echter niet alleen in Diepenveen gewerkt, maar heeft hij ook functies bekleed bij de nationale selecties als coach, golfclinics georganiseerd in binnen- en buitenland en voor de examencommissie van de Nederlandse Golf Federatie gewerkt.
In zijn professionele golfcarrière heeft hij deelgenomen aan vele toernooien in binnen- en buitenland. Het hoogtepunt in zijn professionele golfcarrière was zijn deelname aan de KLM Open in 1986.

John Balvert heeft zich tevens ruimschoots bewezen in het opleiden van talenten. Een van zijn pupillen Dewi-Clair Schreefel is de beste golfster in Nederland en speelt in de top-5 van Europa. Wouter de Vries is hard op weg naar de wereldtop en heeft inmiddels enkele internationale toernooien op zijn naam geschreven. Zijn broer Floris was met zijn 14 jaar de jongste deelnemer ooit aan een toernooi op de Europese proftour.

Om meer te weten te komen over de activiteiten van John Balvert kunt u kijken onder activiteiten John Balvert.
Naast al deze activiteiten beheert John Balvert tevens een golfshop op de Sallandsche Golfclub "De Hoek".

Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Golfweg 2|7431 PR Diepenveen|
voor starttijden T:  +31 570 59 39 27(werkdagen: 08.30 – 16.00)|E:  caddiemaster@sallandsche.nl
 
voor secretariaat T:  +31 570 59 32 69(werkdagen: 08.30 – 16.00)|E:  secretariaat@sallandsche.nl
NAAR BOVEN
Sallandsche Golfclub 'de Hoek' © 2017   |   Powered by Idas B.V. Internet & ICT