Teesluiting
Standing
Greenfee spelers

De kalender wordt geladen

Informatie over de baanbezetting

Bestuursmededeling
De kalender op de website waarop de baanbezetting wordt aangegeven functioneert nog niet helemaal naar wens. Wij gaan proberen deze problemen zo snel mogelijk op te lossen, echter gedurende de Kerst en Nieuwjaarsperiode zullen onze software leveranciers deels gesloten zijn. Wij hopen dat u daar begrip voor heeft, desondanks zal de webredactie u zo goed mogelijk proberen te informeren over de baanbezetting.

 

Tijdens de donkerrode tijdvakken is de 1ste of de 10de hole gesloten door wedstrijden of gereserveerde teesluitingen. Tijdens de lichtrode blokken zijn er gastspelers. De baan is gewoon open voor leden, maar gasten komen rond die tijd spelen op onze club. Tijdens de lichtgrijze tijden is er standing voor bepaalde spelers. De baan is gewoon open, maar spelers binnen de standingcategorie hebben voorrang op de eerste tee.

Bij een shotgunwedstrijd moeten de spelers in de baan de aangegeven 9 of 18 holes verlaten bij aanvang van de donkerrode tijdvakken.

Spelers kunnen starten op hole 1 en hole 10. Een start op hole 10 gaat in overleg met de aanwezige marshal. Is een marshal niet aanwezig dan mag er alleen van hole 10 worden gestart, als er geen spelers op hole 9 aanwezig zijn.