De Sallandsche is trots op haar sponsoren. Net zo trots als u op uw bedrijf, onderneming of organisatie. U wilt dat laten zien en uitdragen. U ziet kansen in vernieuwing en nieuwe communicatiemogelijkheden en u houdt niet van standaard invullingen. Ga dan in gesprek met de Sallandsche over sponsormogelijkheden. Wij bieden standaard sponsorpakketten, maar kijken ook graag samen met u naar creatieve alternatieven om invulling te geven aan uw sponsoring. Alles aansluitend bij de kenmerken van uw bedrijf of organisatie.  U bepaalt hoe u gezien wilt worden!

 

Een greep uit de mogelijkheden

* hoofdsponsoring
* corporate member
* vriend
* bedrijfslidmaatschap
* teesponsoring
* holecupsponsoring
* scorekaartsponsoring
* schuilhutsponsoring

Belangstelling?

Wij denken graag met u mee naast onze standaardmogelijkheden. Stuur een mail aan sponsorcommissie@sallandsche.nl  en wij nemen contact met u op.

Bedrijfsgolfdag

Bent u sponsor van de Sallandsche, dan bespreken we graag de mogelijkheden met u voor de organisatie van een bedrijfsgolfdag of -middag voor uw relaties. Wij helpen u graag  een leuke invulling te geven aan deze dag en doen u passende voorstellen. Er zijn mogelijkheden voor shotgunwedstrijden, clinics en leuke afsluitende borrels en diners in ons clubhuis.  Een andere invulling? We denken graag met u mee.

Onze sponsoren en businessleden