De Sallandsche is trots op haar sponsoren. Net zo trots als u op uw bedrijf, onderneming of organisatie. U wilt dat laten zien en uitdragen. U ziet kansen in vernieuwing en nieuwe communicatiemogelijkheden en u houdt niet van standaard invullingen. Ga dan in gesprek met de Sallandsche over sponsormogelijkheden. Wij bieden standaard sponsorpakketten, maar kijken ook graag samen met u naar creatieve alternatieven om invulling te geven aan uw sponsoring. Alles aansluitend bij de kenmerken van uw bedrijf of organisatie.  U bepaalt hoe u gezien wilt worden!

 

Bedrijfsgolfdag

Bent u sponsor van de Sallandsche, dan bespreken we graag de mogelijkheden met u voor de organisatie van een bedrijfsgolfdag of -middag voor uw relaties. Wij helpen u graag  een leuke invulling te geven aan deze dag en doen u passende voorstellen. Er zijn mogelijkheden voor shotgunwedstrijden, clinics en leuke afsluitende borrels en diners in ons clubhuis.  Een andere invulling? We denken graag met u mee..

Belangstelling?

Wij denken graag met u mee naast onze standaardmogelijkheden. Stuur een mail aan sponsorcommissie@sallandsche.nl  en wij nemen contact met u op.

Een greep uit de mogelijkheden

* hoofdsponsoring
* corporate member
* vriend
* bedrijfslidmaatschap
* teesponsoring
* holecupsponsoring
* scorekaartsponsoring
* schuilhutsponsoring

Onze sponsoren en businessleden

Volgende week op 5-6-7-8 juni gaan wij mits het weer het toelaat, groot onderhoud plegen op de greens en voorgreens, deze worden bezand, geprikt en doorgezaaid. U kunt tijdelijke greens aantreffen. Ook staat het bezanden van de fairways, drivingrange, en oefenbaan gepland wat behoorlijk wat overlast veroorzaakt.
Door deze werkzaamheden is de baan NON Q.

De drivingrange wordt geprikt wat betekent dat deze op maandag 5 juni gesloten zal zijn.

Naast het groot onderhoud zijn ook de schapen weer een aantal dagen in de baan om gras tussen de heide weg te eten. Wilt u hier ook a.u.b. rekening mee houden!