Wat zijn de mogelijkheden?

Basis Businessclub lidmaatschap

  • persoonlijke deelname aan 7 x 9 holes ( april – oktober 2022);
  • 10 Greenfee vouchers voor 9 holes (vrij te gebruiken; 3 jaar geldig, maar ze vervallen op het moment u het BC lidmaatschap beëindigd);
  • elke wedstrijd wordt afgesloten met een heerlijk diner;
  • vermelding van uw bedrijfslogo op de website SGC met link naar eigen website;
  • uw bedrijfslogo/ -naam wordt opgenomen op het BC bord;
  • vermelding van uw bedrijfsnaam in het clubblad;
  • 2 x per jaar (dagdeel) gebruik kleine vergaderruimte (max 28 pers);

Premium Businessclub lidmaatschap

Dit lidmaatschap bevat naast de hiervoor vermelde voordelen en het Basis Businessclub lidmaatschap tevens:

  • Persoonlijk, onbeperkt speelrecht gedurende het gehele jaar, waarmee u van alle voordelen van een individueel lidmaatschap kunt genieten en aan alle activiteiten kunt deelnemen. U bent dus in feite lid van de vereniging.
  • om uw golfskills nog verder te verfijnen: 4 x 50 minuten of 8 x 25 minuten golfles van één van onze twee pro’s.

Contributie
De contributie van het basislidmaatschap Businessclub bedraagt €600,- per jaar exclusief BTW. Voor het premium lidmaatschap geldt een contributie van €2045,- per jaar exclusief BTW.

Introducées

Omdat we dit jaar meer dan 50 leden hebben is er voor gekozen om niet standaard deel te nemen met een introducé of relatie. Dat houdt niet in, dat daar geen ruimte voor is. Wenst u een goede relatie te introduceren, dan geeft u dit door aan de organisatie die gaat kijken of deelname op de gewenste speeldag mogelijk is. Lukt dat niet direct, dan wellicht op een later moment.

Lidmaatschap op maat

Ieder Businessclublid heeft zijn eigen voorkeuren en belangen, daarom bieden wij een lidmaatschap op maat, afgestemd op uw wensen. U kunt uw Businessclub lidmaatschap uitbreiden met bijvoorbeeld extra speelrechten voor collega’s of extra vouchers om met relaties te kunnen spelen, sponsoring van bijvoorbeeld één of meerdere teeborden en zelfs een eigen bedrijfsgolfdag waarbij een professionele wedstrijd goed te combineren is met een leerzame clinic voor degenen die graag kennis willen maken met de golfsport. Zo bezorgt  u iedereen bij een onvergetelijke bedrijfsgolfdag!

Belangstelling?

Als u lid wilt worden, maar ook wanneer u hierover vragen heeft of wilt weten wat de kosten zijn van de lidmaatschappen, mailt u dan naar businessclub@sallandsche.nl met vermelding van uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer. Wij nemen dan contact met u op om kennis te maken en u te informeren over de mogelijkheden.