Proeflid worden van de Sallandsche?  

Er geldt (vanaf januari 2021) tijdelijk een ledenstop , ook voor proefleden. U kunt wel op de wachtlijst geplaatst worden.

Kom 6 maanden, of 12 maanden (voor beginners) sfeer proeven en golfen op de Sallandsche. Bent u nog niet eerder lid of proeflid van onze golfclub geweest, maak dan gebruik van deze aanbieding. Ook leden van andere golfclubs zijn welkom! Voor de exacte voorwaarden klik hier.

U komt toch ook golfen op de Sallandsche?

Aanmelden kan via het contactformulier op onze site: https://sallandsche.nl/contact-sallandsche/

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten op onze prachtige baan!

Lid worden van de Sallandsche?

Vanaf januari 2021 geldt een ledenstop. U kunt wel op de wachtlijst geplaatst worden.

Wij kennen verschillende vormen van lidmaatschap en manieren waarop u  kunt kennismaken met de Sallandsche.

Wilt u eerst sfeer proeven op de Sallandsche, het golfspel leren kennen of direct lid worden? Dat kan allemaal, wij kennen verschillende vormen. Over de belangrijkste vormen vindt u hieronder meer informatie en natuurlijk zijn wij altijd bereid uw vragen te beantwoorden. Belt u dan even met het secretariaat of stuur een mail. Neemt u ook eens een kijkje bij de golfschool op deze site, voor les mogelijkheden en starterscursussen.  

Eerst sfeer proeven of leren golfen? Dan is ons proeflidmaatschap echt iets voor u. Heeft u al golfervaring dan kunt u een proeflidmaatschap afsluiten voor een half jaar. Voor de beginnende golfer en aanvangsgolfer hebben wij een proeflidmaatschap voor een jaar. Een proeflidmaatschap kan aan het begin van elke maand ingaan.

 

 

Lidmaatschap

Direct lid worden? Dat kan natuurlijk ook. Laat u informeren door ons secretariaat over de verschillende mogelijkheden.  Meer info vindt u hier:

Jeugdlidmaatschap

Jeugd is meer dan welkom op de Sallandsche. Wij kennen zeer gunstige tarieven voor jeugdleden. Er wordt in groepsverband les gegeven en er worden vele leuke jeugdactiviteiten georganiseerd. Neem eens een kijkje op het jeugdgedeelte van deze site.

Business lidmaatschap

Heeft u een bedrijf of onderneming? Waarschijnlijk is onze businessclub iets voor u. Op het gedeelte sponsoren op onze site vindt u alle informatie of neem contact op met businessclub@sallandsche.nl

Meer info en aanmeldingsformulieren:

Lidmaatschapstarieven

Aanmeldingsformulier Lidmaatschap

Aanmeldingsformulier Jeugd

Voorwaarden proeflidmaatschap

 

Corona maatregelen

In verband met de coronamaatregelen ontvangen wij momenteel beperkt gasten.
Wij verzoeken u alle veiligheidsmaatregelen in acht te nemen.

  • In het clubhuis graag een mondkapje dragen.
  • Onze terras is open, reserveren is verplicht en kan alleen ter plekke, een tafel wordt u toegewezen en graag 1,5 meter afstand houden.
  • afhaalmaaltijden voor leden beschikbaar.