Trots op onze sponsoren

De Sallandsche is trots op haar sponsoren. Net zo trots als u op uw bedrijf, onderneming of organisatie. U wilt dat laten zien en uitdragen. U ziet kansen in vernieuwing en nieuwe communicatiemogelijkheden en u houdt niet van standaard invullingen. Ga dan in gesprek met de Sallandsche over sponsormogelijkheden. Wij bieden standaard sponsorpakketten, maar kijken ook graag samen met u naar creatieve alternatieven om invulling te geven aan uw sponsoring. Alles aansluitend bij de kenmerken van uw bedrijf of organisatie.  U bepaalt hoe u gezien wilt worden!

Bedrijfsgolfdag

Bent u sponsor van de Sallandsche, dan bespreken we graag de mogelijkheden met u voor de organisatie van een bedrijfsgolfdag of -middag voor uw relaties. Wij helpen u graag  een leuke invulling te geven aan deze dag en doen u passende voorstellen. Er zijn mogelijkheden voor shotgunwedstrijden, clinics en leuke afsluitende borrels en diners in ons clubhuis.  Een andere invulling? We denken graag met u mee.

 

Corona maatregelen

In verband met de coronamaatregelen ontvangen wij momenteel beperkt gasten.
Wij verzoeken u alle veiligheidsmaatregelen in acht te nemen.

  • In het clubhuis graag een mondkapje dragen.
  • Onze terras is open, reserveren is verplicht en kan alleen ter plekke, een tafel wordt u toegewezen en graag 1,5 meter afstand houden.
  • afhaalmaaltijden voor leden beschikbaar.