Businessclub

Sallandsche Golfclub ‘de Hoek’ heeft een lange traditie met van oudsher naast particuliere ook industriële en zakelijke leden. De Sallandsche is opgericht in 1934 door een aantal groot-industriëlen die van belang zijn geweest voor Deventer en omstreken. Niet alleen vanuit de historie maar nog steeds is er een uitgebreid netwerk van relaties en contacten binnen het Deventer en regionale bedrijfs- en maatschappelijk leven. Golf is dé sport om nieuwe, zakelijke relaties te ontmoeten en bestaande contacten te versterken. De Sallandsche biedt u daar uitstekende mogelijkheden voor: een fraaie baan met 18 uitdagende holes, een prachtige, inspirerende plek om sportief en zakelijk te combineren in een relaxte omgeving. De Sallandsche Golfclub is in mei 2018 gestart met een Businessclub.  In een ontspannen en gemoedelijke sfeer kunt u deelnemen aan zowel golf als sociale activiteiten. U ontmoet nieuwe zakelijke relaties uit de regio en ver daarbuiten. Sluit u daarom aan bij de Businessclub van de Sallandsche.

 

Wat wordt u geboden?

Basis businessclublidmaatschap:

  • Toegang tot een breed netwerk van zakelijke golfers uit Salland en daarbuiten.
  • Mogelijkheid om deel te nemen met 1 introducé aan 4 golfactiviteiten gedurende mei-oktober, met lunchpakket en gerecht na afloop.
  • Mogelijkheid om deel te nemen met 1 introducé aan 2 sociale activiteiten van november tot april.

Recht op 30 greenfee vouchers voor 9 holes of 15 voor 18 holes. Vouchers zijn door het businesslid ook aan anderen te geven.

  • Twee maal per jaar gratis gebruik van de vergaderzaal in het clubhuis.
  • Reclamebord met logo.
  • Vermelding op de website.
  • Een persoonlijk speelrecht dient extra te worden aangeschaft

De contributie van het basis lidmaatschap Businessclub bedraagt € 1.000,- per jaar (excl. btw).

 

Lidmaatschap op maat

Omdat ieder Businessclublid eigen voorkeuren en belangen heeft, bieden wij een lidmaatschap op maat, afgestemd op uw wensen. U kunt uw basis businessclublidmaatschap uitbreiden met:
– Speelrecht, individueel of in de vorm van vouchers (voor uzelf, collega’s of relaties).
– Sponsoring, zichtbaarheid, en/of samenwerking.

Tarieven, Speelrecht en Vouchers

  • individueel, persoonlijk, onbeperkt speelrecht onder dezelfde voorwaarden als een gewoon lid; U bent dan tevens lid van de vereniging, NGF en uw handicap wordt geregistreerd, NGF-competitie en clubwedstrijden spelen.
  • Of een andere vorm van lidmaatschap/speelrecht.
  • Gebruik maken van de Golfschool en oefenfaciliteiten.

Als u lid wilt worden, maar ook wanneer u hierover vragen heeft, mailt u dan naar businessclub@sallandsche.nl onder vermelding van uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer.