Competitie 2021

Op de Sallandsche wordt fanatiek competitie gespeeld in verschillende categorieën.

Alle informatie voor de captains en coördinatoren van teams die op de Sallandsche spelen, vindt u terug op deze pagina. Uiterlijk 1 februari 2021 wordt deze informatie aan de competitie-coördinatoren van uw club per mail toe gestuurd.

Welkom

Allereerst heten wij u voor het spelen van uw competitiewedstrijden alvast hartelijk welkom op onze baan. De oefenfaciliteiten en horeca zijn een uur voor aanvang van de wedstrijden geopend.

Hieronder vindt u  een aantal links naar documenten die voor de competitie-spelende teams van belang zijn:

2021:

 

 

Voorspelen

Voor de spelers van de teams in de poules van onze twee eerste teams (Dames 1 zondag en Heren 1 zondag) geldt dat er op basis van wederkerigheid gratis voorgespeeld kan worden.

Spelers van overige teams die deelnemen aan de competitie 2021 kunnen voorspelen tegen het introductietarief van € 37,50 op basis van beschikbare starttijden. Dit tarief geldt alleen wanneer de oefenronde binnen 14 dagen voor de competitiedatum gespeeld wordt. Daarbuiten geldt het normale greenfeetarief.
Starttijden kunnen gereserveerd worden via de caddiemaster: caddiemaster@sallandsche.nl of bel: 0570-593927.

Corona maatregelen

Wij verzoeken u alle veiligheidsmaatregelen in acht te nemen.

  • Ons clubhuis en ons terras zijn open, reserveren is verplicht en kan alleen ter plekke, een tafel wordt u toegewezen en graag 1,5 meter afstand houden.