Dames Senioren 1 derde in de poule

Afgelopen donderdag was alweer onze laatste competitiedag.
Aan de ene kant heerlijk aan de andere kant:
Het is de enige periode dat je als golfer echt als teamspeler bezig bent.
We begonnen de competitie op de Noord Nederlandsche tegen de Rosendaelsche en wonnen met 14-4. Deze eerste klap was een “gouden” daalder waard. De 2de keer waren we gastvrouw.

De 3de competitiedag tegen de Veluwse op Hilversum. Dit was een belangrijke dag. Bij winst waren we “veilig”. Dan had de Veluwse 3 wedstrijden verloren. We wonnen en verzekerden ons van een plaats in de hoofdklasse het komend jaar.
Na 2 overwinningen moesten we op de Veluwse tegen Noord Nederland. We verloren helaas met 14-4 en stonden weer met beide benen op de grond.

Afgelopen donderdag moesten we tegen de gedoodverfde landskampioenen Hilversum. Mooie, goede golfsters. We hebben ons uiterste best gedaan om zoveel mogelijk partij te geven. Om een voorbeeld te geven. Mariette Semmelink speelde de 3de partij tegen Barbara Schokkenbroek. Zij maakte 4 x een birdie en op de andere holes miste ze deze. Zij bleek ook, na speurwerk van de captain van Hilversum, de beste speelster van onze competitie te zijn.
Een partij gedeeld en een partij verloren en wel: van onze Karin en Charlotte. Topprestatie meiden. Dat waren ook onze enige 2 punten.
Ellen Tanis bedankt voor het invallen. Je hebt ons kostbare punten geleverd. Dank.
We sloten de competitie zonnig en gezellig af op de Rosendaelsche met een mooie 3de plaats.

Emmy Zuure,
Captain dames 1 senioren 2019