Dames Senioren 1 goed uit de startblokken

Donderdagochtend 11 april vertrokken wij vol goede moed naar de Noord Nederlandsche. We hadden er zin in op deze stralende ochtend!

Na alle voorbereidingen van de afgelopen maanden waren we er klaar voor.
We waren ook erg benieuwd hoe we het er vanaf zouden brengen tegen onze eerste tegenstanders, Dames Senioren 1 van de Roosendaelsche, een team met goede én ervaren speelsters.

Onze greensomeformaties waren Charlotte/Karin, Mariëtte/Ellen en Emmy/ Mien-Jet. Bij 9 holes greensomewedstrijden is het heel prettig om meteen op voorsprong te komen want het is voorbij voordat je het in de gaten hebt. Dit lukte in twee van de drie partijen en leverde een 4/2 voorsprong op na de ochtend! We waren zeker niet ontevreden en genoten van de heerlijke lunch.

Toen gingen de singles de baan in en het werd een ongelooflijk spannende middag. Uiteindelijk wonnen wij vier singles, allemaal op de 18e hole! Alleen Mien-Jet en Ellen konden het , ondanks een goede strijd, net niet redden.

Resultaat van deze spannende dag: een 12-6 overwinning, waar wij ontzettend blij mee waren én een mooi verjaardagscadeau voor onze jarige, waarnemend captain Emmy!

Karin Berghuijs