Dames Senioren 1

Donderdag 15 april, onze 2de speeldag in de competitie omdat we vorige week gastvrouw waren.
Op naar de Hilversumsche en vanwege de eventuele verkeershinder, vroeg op stap. We waren dus ruim op tijd ter plekke.

Deze wedstrijd tegen de Veluwse was belangrijk voor ons. De Veluwse had de afgelopen 2 keer niet zo sterk gespeeld en winst voor de Sallandsche zou onze positie in de hoofdklasse veilig stellen.

De greensome opstelling van de dag: Karin en Charlotte, Mariëtte en Emmy en Ellen en Ellen.
Het was een vreugde om de teamgenoten voor de lunch in gele trui met winst te zien binnenkomen en de tussenstand was 6-0 voor de Sallandsche.

Vrij kort na de middag start was iedereen verkleed in regenpak en liepen we onder paraplu’s want er kwam heel wat regen naar beneden. De wind speelde op sommige holes ook parten wat mij betreft. Aangemoedigd door Eke, Marijke en Marion als fanclub, die ook de regen en wind trotseerden werd het nog best spannend want het is en blijft Matchplay.

Karin sleepte op de 18de hole mooi 1 punt binnen uit haar singel tegen Suzanne. Inmiddels had Ellen de Bruin mooi gewonnen ondanks een flinke verkoudheid. Voor Mariëtte was het ook spannend tot en met de 18de hole, maar ook een winstpunt voor haar en winst voor Ellen Tanis. Verlies voor Emmy en Charlotte. Slotstand in het voordeel van de Sallandsche 12-6.

We hebben deze overwinning gezellig afgesloten met een borrel en diner in het compleet vernieuwde clubhuis van de Hilversumsche.

Volgende week donderdag spelen we op de Veluwse tegen de Noord-Nederlandse. Wordt vervolgd…..

Charlotte