Jeugdcommissie

De jeugdcommissie streeft ernaar om jeugdleden enthousiast te maken voor golf en in te spelen op het niveau van het individu.
Onze door de NGF opgeleide jeugdcoaches bieden, naast onze professionals, ondersteuning tijdens het trainingsprogramma daar waar wenselijk is. Afhankelijk van niveau, willen/kunnen wij een gezellig doch gedegen lesprogramma bieden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om aan allerlei gezelligheids-en/of competitieve wedstrijden deel te nemen.
Het bestuur van de Sallandsche Golfclub 'de Hoek' heeft de jeugd hoog in het vaandel staan en voert een actief jeugdbeleid, waarin de Nederlandse Golf Federatie (NGF) ons de nodige ondersteuning biedt.

Contact:
Voor meer informatie over mogelijkheden voor het jeugdlidmaatschap of sponsoring: stuur een e-mail naar de jeugdcommissie of spreek één van de commissieleden aan op de club.

De jeugdcommissie stelt zich voor

Peter Vermeulen
Peter Vermeulen - Voorzitter
Mijn naam is Peter Vermeulen, ik ben getrouwd met Jeanneth en woon in Apeldoorn. We hebben twee zonen, Bas (16) en Krijn (10), die ook allebei bij de Sallandsche golfen.
Ik ben in 2000 begonnen met golfen en heb in het golfen een nieuwe passie gevonden waaraan ik veel plezier beleef. Het samen kunnen golfen met je kinderen geeft voor mij een extra dimensie aan deze sport. Sinds 2005 ben ik lid van de Sallandsche.
In de jeugdcommissie wil ik voor de jeugd invulling geven aan het beleven van golf als sport, zoals dat bij het hockeyen en voetballen ook gebeurt.
Mike Liem
Mike Liem – Penningmeester
Ik ben Mike Liem, werkzaam in het locale ziekenhuis, getrouwd met Marion en heb 3 fantastische kinderen, Maite, Aisha en David. Na een inactieve periode als lid van de Sallandsche sinds 2008, zijn inmiddels alledrie de kinderen enthousiast (beginnend) golfer. De jeugd heeft de toekomst en dit is dan ook een belangrijke reden dat ik mij graag wil inzetten voor de jeugd op de Sallandsche. Als kinderen plezier hebben in deze leuke en ontspannende sport is er een goede en brede basis gelegd voor de toekomst en volgen de sportieve successen vanzelf. Ik hoop in mijn functie als penningmeester in ieder geval de financiën pico bello in orde te hebben en in de spaarzame vrije tijd die over blijft, mij mede in te zetten voor alle jeugdactiviteiten.
Jaco Segers
Jaco Segers – Jeugdcoachcoördinator
Mijn naam is Jaco Segers (53). Ik ben sinds 1 januari 2012 lid van de Sallandsche Golfclub. Ik speel sinds 1990 met veel plezier golf. Door het enthousiasme van onze twee kinderen Maarten (15) en Duco (11) en de goede opvang door de jeugdcommissie heb ik mijn vorige club voor de Sallandsche ingewisseld. Per januari 2013 ben ik toegetreden tot de jeugdcommissie en heb mijn jeugdcoach opleiding aansluitend afgerond. Ik hoop met mijn ervaring de jeugd van de Sallandsche wat extra’s te kunnen bieden. In het dagelijks leven ben in directeur van Ronstreet Properties B.V. in Breda.

Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Golfweg 2|7431 PR Diepenveen|
voor starttijden T:  +31 570 59 39 27(werkdagen: 08.30 – 16.00)|E:  caddiemaster@sallandsche.nl
 
voor secretariaat T:  +31 570 59 32 69(werkdagen: 08.30 – 16.00)|E:  secretariaat@sallandsche.nl
NAAR BOVEN
Sallandsche Golfclub 'de Hoek' © 2017   |   Powered by Idas B.V. Internet & ICT