Informatie Bridgecommissie

Het bridgeseizoen staat weer voor de deur en evenals vorige jaren kunt u gedurende de wintermaanden bridgen op de Sallandsche. De drives worden georganiseerd onder de paraplu van de Bridgecommissie en alle bridgewedstrijden worden gespeeld met computerkastjes waarover we sinds twee jaar beschikken. De uitslagen zijn dan ook direct na afloop bekend en details van de wedstrijd worden per mail toegezonden zodat u het wel en wee van de avond nog eens na kunt kijken.

Dit jaar willen we bij zowel de dinsdagmiddag- als de vrijdagavondwedstrijden ook beginnende spelers uitnodigen zich in te schrijven. We zullen hiervoor een aparte “C-groep” vormen waarbij het speeltempo wordt aangepast (drie i.p.v. vier spellen per half uur); waar nodig of gewenst zal extra uitleg en begeleiding worden gegeven. Op de inschrijflijsten zal dit duidelijk worden aangegeven en we hopen hiermee een nog grotere groep bij de bridgewedstrijden te betrekken.

Golf-bridge-einddag 16 maart 2018

Na het succes van de laatste Golf-bridge einddag willen we ook dit jaar het bridgeseizoen afsluiten met een einddag, de datum is vastgesteld op vrijdag 16 maart. U kunt dan met een partner inschrijven voor  9 of 18 holes golf (greensome).  ’s Avonds gaan we bridgen. Inschrijven voor een van de wedstrijden kan natuurlijk ook.

We willen graag benadrukken dat gezelligheid bij de wedstrijden voorop staat. Alle bridgers van de Sallandsche, ook beginners, worden van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen.

 

Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Golfweg 2|7431 PR Diepenveen|
voor starttijden T:  +31 570 59 39 27(werkdagen: 08.30 – 16.00)|E:  caddiemaster@sallandsche.nl
 
voor secretariaat T:  +31 570 59 32 69(werkdagen: 08.30 – 16.00)|E:  secretariaat@sallandsche.nl
NAAR BOVEN
Sallandsche Golfclub 'de Hoek' © 2017   |   Powered by Idas B.V. Internet & ICT