De 50+ commissie organiseert wedstrijden voor alle 50+ leden van de Sallandsche. Sportief bewegen en gezelligheid staan centraal. Afwisselend op maandag en vrijdag worden gedurende het jaar wedstrijden gespeeld. Van de wedstrijden die gedurende het seizoen worden georganiseerd, zijn 6 qualifying wedstrijden die meetellen voor het Grijze Trui klassement.
Het seizoen start in april met een openingswedstrijd om in oktober af te sluiten met een slotdag. In het seizoen worden diverse funwedstrijden gespeeld met verschillende spelvormen. Van november t/m maart zijn er winterwedstrijden:  Afwisselend een driebal (teamwedstrijd) en een greensome.

Deelname

Deelname aan de 50+ wedstrijden staat open voor ieder spelend lid van 50+. Spelers met handicap 37 tot 54 zijn welkom bij de maandelijkse 9 holes Q-wedstrijden. Spelers met een handicap van 0 t/m 36.0 hebben de mogelijkheid om 9 of 18 holes te spelen. De kleur tee kan gekozen worden, aan te geven bij inschrijving.
Bij greensome wedstrijden spelen heren altijd van geel en dames van rood.

Grijze Trui

Tijdens de 6 qualifying wedstrijden kunnen punten worden verzameld voor het Grijze Trui Klassement. Degene met het hoogste aantal punten krijgt op de Slotdag de Grijze Trui uitgereikt. De naam van de winnaar wordt bijgeschreven op het schild in het clubhuis.

 

Klassement

Contact

Voor contact met de commissie kunt u mailen naar: 50pluscommissie@sallandsche.nl

 

 

Onze sponsoren en businessleden