Informatie Bridgecommissie

Ook in het seizoen 2018/19 zullen onder de paraplu van de Bridgecommissie het komende winterseizoen bridgewedstrijden worden georganiseerd in ons clubhuis. Alle wedstrijden worden gespeeld met computerkastjes; de uitslagen zijn dan direct na afloop bekend en details van de wedstrijdresultaten worden per mail aan alle deelnemers toegezonden.

Het bridgeseizoen start begin november. Maandelijks worden op de 1ste dinsdag van de maand de damesmiddagen georganiseerd. Ongeveer tweewekelijks kan op de vrijdagavonden in het clubhuis worden gebridget. De inschrijflijsten voor alle wedstrijden zullen in de hal van het clubhuis worden opgehangen.

De bridge-golf einddag ter feestelijke afsluiting van het seizoen willen we op vrijdag 15 maart organiseren met een golfwedstrijd ’s middags over 9 holes en aansluitend ’s avonds een bridgedrive.

We hopen met het bovenstaande programma een positieve bijdrage te leveren aan het verenigingsleven op de Sallandsche in het winterseizoen. Alle bridgers van de Sallandsche, beginnend én ervaren, worden van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen. De gezelligheid staat bij alle middagen en avonden voorop en we hopen op een grote deelname.