Informatie 50+ commissie
De 50+ commissie organiseert wedstrijden voor alle 50+ leden van de Sallandsche. Sportief bewegen en gezelligheid staan centraal. Afwisselend op maandag en vrijdag worden gedurende het jaar wedstrijden gespeeld.

Wedstrijden
Van de wedstrijden die gedurende het seizoen worden georganiseerd, zijn 6 qualifying wedstrijden die meetellen voor het Grijze Trui klassement.
Het seizoen start in april met een openingswedstrijd om in oktober af te sluiten met een slotdag. Naast deze wedstrijden wordt het Handicart Open gespeeld die toegankelijk is voor alle leden.  In het seizoen worden diverse funwedstrijden gespeeld met verschillende spelvormen.
Van november t/m maart zijn er winterwedstrijden:  Afwisselend een driebal (teamwedstrijd) en een greensome.

 

Grijze Trui
Tijdens de 6 qualifying wedstrijden kunnen punten worden verzameld voor het Grijze Trui Klassement. Degene met het hoogste aantal punten krijgt op de Slotdag de Grijze Trui uitgereikt. De naam van de winnaar wordt bijgeschreven op het schild in het clubhuis.

Puntentelling voor de Grijze Trui
Per 18 holes qualifying wedstrijd worden de punten als volgt verdeeld:
De winnaar krijgt 5 punten, 2e plaats 4 punten, enz.
Bij een gelijke stableford score worden de punten gedeeld (b.v. plaats 2 en 3 = 4+3 gedeeld door 2 = 3,5 punten voor beide spelers).

Klassement Grijze Trui 
Voor het klassement van de Grijze Trui klik hier.

Deelname
Deelname aan de 50+ wedstrijden staat open voor ieder spelend lid van 50+.  Spelers met handicap 37 tot 54 zijn welkom bij de maandelijkse 9 holes Q-wedstrijden.
Spelers met een handicap van 0 t/m 40.0 hebben de mogelijkheid om 9 of 18 holes te spelen. De kleur tee kan gekozen worden, aan te geven bij inschrijving.

Samenstelling 50+ commissie

Nynke van Berk-Mook

Wiechert Beijeman

Wouter (W.R.) van Kempen

Marianne (A.G.C.) Ketting-Klandermans – voorzitter

Jan (J.W.P.) Meerdink Veldboom – penningmeester

Korrie (K.) Mulder – secretaris

Ben (B.) Ploeger

José (J.M.T.) Snijders

Voor vragen, opmerkingen of suggesties mail naar  50pluscommissie@sallandsche.nl