Iedere dinsdag worden er 18 of 9 holes gespeeld vanaf 10:30 uur met een standing tot 12:00 uur. Inschrijving kan via de ledenportal en webapp. Tijdens het seizoen wordt er iedere maand een qualifying wedstrijd georganiseerd, de PO. Tevens staat er elke maand een gezelligheidswedstrijd op het programma. Enkele voorbeelden: openingswedstrijd, Prinsjesdag, uitwisseling met Heren en slotdag. De overige dinsdagen wordt een 3-bal stableford gespeeld, waarbij de dames zelf kunnen bepalen, in overleg met hun flightgenoten, of ze qualifying, dan wel een onderlinge wedstrijd spelen of een individuele ronde.

Tweemaal per jaar vindt er een uitwisseling met de Swinging Hoekers plaats: in april op dinsdag en in september op woensdag bij de heren.

Shepard en Diepenveense Kikker

Naast de groepswedstrijden zijn er individuele knockoutwedstrijden (met hcp-verrekening). Voor de handicappers -25 de Shepard, voor de handicappers + 25 de Diepenveense Kikker. Inschrijfformulieren staan aan het begin van het seizoen  op de site. De inschrijving sluit vóór het begin van het seizoen. De winnaars en runners-up van deze matchplay wedstrijden worden gehuldigd op onze slotdag.

Winterhussel

Vanaf 1 november wordt er gehusseld op dinsdagen. Liefhebbers melden zich tussen 10.00 en 10.15 uur in het clubhuis. Er worden dan koppels geloot die 9 of 18 holes spelen.

Klassement

  • Shepard 2022: Mariëtte van Gelein Vitringa
  • Diepenveense Kikker 2022: Hetty Jansen

Contact

Voor contact met de damescommissie kunt u mailen naar: damescommissie@sallandsche.nl

 

Onze sponsoren en businessleden