Iedere dinsdag worden er 18 of 9 holes gespeeld vanaf 10.30 uur met een standing tot 12.00 uur. Inschrijving kan via de ledenportal en webapp. Tijdens het seizoen wordt er iedere maand een qualifying wedstrijd georganiseerd als 2 bal : de Damesbeker, waarbij de hcp grens op 21 ligt. Er is een aparte wedstrijd voor 9 holers.(Damesbeker 1, 2 en 3) De kosten voor deze wedstrijd zijn 3 euro.

Tevens staat er iedere maand een gezelligheidswedstrijd op het programma. Enkele voorbeelden : de openings – en slotwedstrijd, Prinsjesdag, uitwisseling met heren. De overige dinsdagen wordt een 3 bal stableford gespeeld met een bijzondere wedstrijdvorm, bv, stokkenwedstrijd, hidden holes, 2 beste scores , etc.

Twee maal per jaar vindt er een uitwisseling met de heren Swinging Hoekers plaats, in april of mei op dinsdag bij de dames, in september of oktober op woensdag bij de heren.

In juni is er een uitwisseling met de dames van de Veluwse golfclub, elk jaar afwisselend per locatie.

Shepard en Diepenveense Kikker

Naast de groepswedstrijden zijn er individuele knock-out wedstrijden ( Matchplay met handicapverrekening). Voor de handicappers 0 t/m 21 de Shepard, voor de handicappers 21.1 t/m 36 de Diepenveense Kikker. Je kunt je hiervoor vanaf januari aanmelden bij de damescommissie. Kosten bedragen 3 euro. De inschrijving sluit eind maart. Het speelschema hangt in de dames kleedkamer. De winnaars en runners-up worden gehuldigd tijdens onze slotdag.

Winterperiode

Vanaf 1 nov blijft inschrijving mogelijk via de ledenportal en webapp. Je wordt ingedeeld en we spelen een 3 bal stableford.

Klassement

  • Shepard 2022: MariĆ«tte van Gelein Vitringa
  • Diepenveense Kikker 2022: Hetty Jansen

Contact

Voor contact met de damescommissie kunt u mailen naar: damescommissie@sallandsche.nl

 

Onze sponsoren en businessleden