Het doel van onze handicap begeleiders is, u als beginnende golfer, enthousiast te maken voor het golfspel, de etiquette in de baan te perfectioneren, de snelheid in het spel te bevorderen alsook de regelkennis te vergrootten . De begeleiders zullen zich niet met uw swing bemoeien. Daarvoor verwijzen zij u naar onze golfpro’s. Wel wordt gecoacht op oplijnen, stokkeuze, kort spel, het lezen van de putting-lijn, coursemanagement (waar sla je je bal heen), baanmanagement (waar zet je je trolley neer) en toepassing en uitleg van golfregels tijdens het spel.Voor

Voor wie?

Iedereen die een handicap 54 t/m 37 heeft of baanpermissie en zijn/haar spel wil verbeteren, kan contact op nemen via de Coördinator voor het maken van een afspraak met een van onze handicap begeleiders.

Contact

Voor contact met de handicapbegeleiding kunt u mailen naar: handicapbegeleidings-commissie@sallandsche.nl

 

Onze sponsoren en businessleden

Volgende week op 5-6-7-8 juni gaan wij mits het weer het toelaat, groot onderhoud plegen op de greens en voorgreens, deze worden bezand, geprikt en doorgezaaid. U kunt tijdelijke greens aantreffen. Ook staat het bezanden van de fairways, drivingrange, en oefenbaan gepland wat behoorlijk wat overlast veroorzaakt.
Door deze werkzaamheden is de baan NON Q.

De drivingrange wordt geprikt wat betekent dat deze op maandag 5 juni gesloten zal zijn.

Naast het groot onderhoud zijn ook de schapen weer een aantal dagen in de baan om gras tussen de heide weg te eten. Wilt u hier ook a.u.b. rekening mee houden!