In het zomerseizoen (van begin april t/m eind september) vindt elke dinsdagmiddag de Heerenavond plaats. In een ontspannen sfeer wordt elke week  gespeeld om de punten voor de “Blue Jacket” Dit fel begeerde jasje wordt aan het eind van het seizoen uitgereikt aan de winnaar van het klassement.

Omdat de Heerenavond voor zowel werkenden als niet-werkende heren is hebben wij de starttijden daarop aangepast.

We starten vanaf 1 mei om 16.30 uur met een vrije inloop. Voor degene die 16.30 uur niet kan halen hebben wij een late start om 17.15 uur. (in april 30 minuten eerder) De late start is wel met inschrijving via Proware zodat bekend is hoeveel spelers er zijn voor de late start! De late starters bepalen zelf hoeveel holes ze willen spelen.

We spelen in 3-ballen en na afloop vindt er een gezellige evaluatie plaats op het terras of binnen bij slecht weer. De meeste deelnemers blijven na de borrel hangen voor een gezamenlijke maaltijd (vlees of vis naar keuze).

De Heerenavond is laagdrempelig en voor alle heren toegankelijk. Om een vlotte spelronde te bevorderen spelen we tot maximaal hcp 28. Heb je een iets hogere handicap dan is dat geen probleem zolang je maar vlot doorloopt en achterop lopende flights niet ophoudt. Graag eerst overleg met Wout of Hip.

Tegenwoordig spelen we ook in de winterperiode een aparte competitie: De Heeren Wintermiddag. In oktober starten we al om 14.00 uur en in de maanden november t/m februari wordt dat vroeger i.v.m. invallende duisternis.

Mee doen?

Wie binnenkomt schrijft zich in op het inschrijfformulier dat op de bar ligt. Daarna wordt gestart van hole 1 en 1 keer in de maand van hole 1 en 10. Graag 15 minuten voor tijd aanwezig in verband met de flightindeling welk door middel van stokinleg “random” plaats vindt. Er worden 18 holes stableford gespeeld. De meeste heren spelen altijd een qualifying kaart. Eenmaal in de maand wordt er gespeeld om de Balvertbokaal. Dit is een officiële qualifying wedstrijd met een wisselbeker waarop alle winnaars worden vereeuwigd.

Klassement en uitslagen

Contact

Voor deelname en meer info zomer heerenavond kunt u mailen naar Wout Brouwer: mail@woutbrouwer.nl, Hip Rijpma: hiprijpma@me.com en voor wintermiddag: Harry Kleine Schaars h.kleineschaars@home.nl

 

Onze sponsoren en businessleden