De ledencommissie verzorgt informatie aan (nieuwe) leden over de vereniging, de faciliteiten en de activiteiten en begeleidt nieuwe leden op hun weg naar een volwaardig lidmaatschap.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

  1. Het verstrekken van informatie over de organisatie en activiteiten van de vereniging,
  2. Het op verzoek koppelen van leden aan mentoren
  3. Het organiseren van activiteiten met als doel het onderling kennismaken van nieuwe leden en het leggen van contacten met overige leden
  4. Het organiseren van Rabbit wedstrijden om zo (nieuwe) leden vertrouwd te maken met de golfsport, en de verschillende wedstrijdvormen.

Rabbit wedstrijden

De ‘Rabbit’ is een spelvorm die wordt georganiseerd om de beginnende golfer, met een handicap tussen de 54 en 37, ervaring op te laten doen met het spelen van een wedstrijd en het spelen met andere mensen. Kijk voor de actuele geplande data op onze wedstrijdkalender.

Kennisbank

De Sallandsche kennisbank staat boordevol nuttige informatie over onze vereniging. Bekijk onze veel gestelde vragen en speciale informatie voor nieuwe leden.

Contact

Voor contact met de ledencommissie kunt u mailen naar: ledencommissie@sallandsche.nl

 

 

Onze sponsoren en businessleden

Volgende week op 5-6-7-8 juni gaan wij mits het weer het toelaat, groot onderhoud plegen op de greens en voorgreens, deze worden bezand, geprikt en doorgezaaid. U kunt tijdelijke greens aantreffen. Ook staat het bezanden van de fairways, drivingrange, en oefenbaan gepland wat behoorlijk wat overlast veroorzaakt.
Door deze werkzaamheden is de baan NON Q.

De drivingrange wordt geprikt wat betekent dat deze op maandag 5 juni gesloten zal zijn.

Naast het groot onderhoud zijn ook de schapen weer een aantal dagen in de baan om gras tussen de heide weg te eten. Wilt u hier ook a.u.b. rekening mee houden!