Welkom bij onze golfclub!

We heten u van harte welkom bij De Sallandsche. We willen graag dat u zich zo snel mogelijk thuis voelt bij de club of u nu een ervaren golfer bent of iemand bent die voor het eerst met de golfsport kennis gaat maken.

Kennismaking

Als nieuw lid wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsbijeenkomst met een vertegenwoordiging van de Ledencommissie.  Dit is een informele bijeenkomst waar informatie gegeven wordt over de club, de baan en activiteiten die door de club worden georganiseerd. Tijdens de bijeenkomst krijgt u ruim de gelegenheid vragen te stellen. Ook na de bijeenkomst kunt u altijd contact opnemen met de Ledencommissie: Ledencommissie@sallandsche.nl

Op de Sallandsche koppelen we nieuwe leden aan een mentor. De rol van de mentor is u gedurende het eerste jaar begeleiden als daar behoefte aan is. De mentor speelt regelmatig met u, betrekt u bij wedstrijden en evenementen en maakt u wegwijs binnen de club. Heeft u voldoende contacten binnen de club en u vindt verder uw eigen weg, dan is dat natuurlijk ook prima. U kunt ook zelf een mentor uitzoeken binnen de Sallandsche .
Via onderstaande link ziet u een document waarin nuttige informatie staat samengevat.

Informatie nieuwe leden 2022