„The Old Sockets” werd op 5 maart 1970 door de heren Anton Ankersmit en Mr. Willy van Ittersum opgericht als gezelschap voor senior-leden van de Sallandsche Golfclub „De Hoek”.

Het gezelschap bestaat nu uit zestig spelende heren, ouder dan zestig jaar en niet meer actief werkzaam, en een aantal niet meer spelende leden. Er wordt op donderdagen gespeeld, starttijd van 11.30 – 13.00 uur, waarna er om 17.00 uur gezamenlijk wordt geborreld. Tijdens de borrel wordt, traditiegetrouw, de genummerde clubdas gedragen.

Algemeen

Elke maand wordt er om de maandbeker, een qualifying wedstrijd, gestreden. Er wordt dan na de borrel gezamenlijk op de club gegeten. Behalve de maandbekerwedstrijden worden nog een aantal specifieke TOS-wedstrijden gespeeld en zijn er uitwisselingen met heren-senioren van andere golfclubs.

Het bestuur van TOS bestaat uit: voorzitter, vice-voorzitter, secretaris, penningmeester en wedstrijdcommissaris.

Het golfjaar wordt afgesloten met het „St. Anonymus-eindejaarsdiner”.

Contact

Voor contact met The Old Sockets kunt u mailen naar de voorzitter Dhr van Drimmelen: drim.diep@hetnet.nl

 

Onze sponsoren en businessleden

Volgende week op 5-6-7-8 juni gaan wij mits het weer het toelaat, groot onderhoud plegen op de greens en voorgreens, deze worden bezand, geprikt en doorgezaaid. U kunt tijdelijke greens aantreffen. Ook staat het bezanden van de fairways, drivingrange, en oefenbaan gepland wat behoorlijk wat overlast veroorzaakt.
Door deze werkzaamheden is de baan NON Q.

De drivingrange wordt geprikt wat betekent dat deze op maandag 5 juni gesloten zal zijn.

Naast het groot onderhoud zijn ook de schapen weer een aantal dagen in de baan om gras tussen de heide weg te eten. Wilt u hier ook a.u.b. rekening mee houden!