Wilt u sponsor worden?

de Sallandsche Golfclub verwelkomt u graag als bedrijfslid en/of sponsor

U heeft een prachtig eigen bedrijf of u werkt bij een bedrijf/organisatie waar u trots op bent. Dan wilt u dat ook graag laten zien en uitdragen.
U houdt er niet van om te kiezen voor een standaard invulling maar ziet kansen in (ver)nieuwe(nde) communicatiemogelijkheden.
Wij nodigen u uit om met ons in gesprek te gaan. Wij hebben standaard sponsorpakketten. Ook kunnen we op een verrassend creatieve wijze en geheel aansluitend bij uw bedrijf of organisatie mogelijkheden creëren om samen een succesvolle invulling te geven aan uw sponsoring en of bedrijfslidmaatschap, waardoor u zich opvallend en op geheel eigentijdse wijze kunt presenteren. Immers u wilt bepalen hoe u graag gezien wil worden.

Bedrijfscompetitie (Business meets Business)

De Sallandsche Golfclub organiseert in samenwerking met Grolsch Eykelenkamp vier keer per jaar een shotguncompetitie genaamd de "Pilsner Urquell bedrijfscompetitie". Vier vrijdagen ontvangwe u tussen 12.30 en 13.00 uur met lunch en koffie en we starten om 13.30 uur. Hieraan kunt u deelnemen met een of meer teams van 2 personen met minimaal handicap 54. Het is een mooie gelegenheid met een relatie 18 holes te spelen en daarna te genieten van de borrel en een buffet in ons clubhuis.
Flyer bedrijfscompetitie 2016.

Bedrijfsgolfdag

Voor onze sponsors en andere organisaties en ondernemingen is er de mogelijkheid een bedrijfsdag of -middag voor relaties te organiseren. Mogelijkheden voor shotgunevenementen, tevens clinics die worden verzorgd door onze pro's. En uiteraard genieten we na met borrel en eventueel diner in ons mooie clubhuis.

Sponsormogelijkheden bij de Sallandsche Golfclub

Voor meer informatie over sponsoring van holecup, scorekaart, schuilhut, driving range, oefenveld, kleding/team en diverse maatwerkopties kunt u bellen naar 0570-591214 of mailen naar het secretariaat.

Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Golfweg 2|7431 PR Diepenveen|
voor starttijden T:  +31 570 59 39 27|E:  caddiemaster@sallandsche.nl
 
voor vereniging T:  +31 570 59 32 69|E:  secretariaat@sallandsche.nl
Leading Course Sallandsche
NAAR BOVEN
Sallandsche Golfclub 'de Hoek' © 2017   |   Powered by Idas B.V. Internet & ICT