Wilt u sponsor worden?

de Sallandsche Golfclub verwelkomt u graag als bedrijfslid en/of sponsor

U heeft een prachtig eigen bedrijf of u werkt bij een bedrijf/organisatie waar u trots op bent. Dan wilt u dat ook graag laten zien en uitdragen.
U houdt er niet van om te kiezen voor een standaard invulling maar ziet kansen in (ver)nieuwe(nde) communicatiemogelijkheden.
Wij nodigen u uit om met ons in gesprek te gaan. Wij hebben standaard sponsorpakketten. Ook kunnen we op een verrassend creatieve wijze en geheel aansluitend bij uw bedrijf of organisatie mogelijkheden creëren om samen een succesvolle invulling te geven aan uw sponsoring en of bedrijfslidmaatschap, waardoor u zich opvallend en op geheel eigentijdse wijze kunt presenteren. Immers u wilt bepalen hoe u graag gezien wil worden.

Bedrijfsgolfdag

Voor onze sponsors en andere organisaties en ondernemingen is er de mogelijkheid een bedrijfsdag of -middag voor relaties te organiseren. Mogelijkheden voor shotgunevenementen, tevens clinics die worden verzorgd door onze pro's. En uiteraard genieten we na met borrel en eventueel diner in ons mooie clubhuis.

Sponsormogelijkheden bij de Sallandsche Golfclub

Voor meer informatie over sponsoring van holecup, scorekaart, schuilhut, driving range, oefenveld, kleding/team en diverse maatwerkopties kunt u bellen naar 0570-591214 of mailen naar het secretariaat.

Sallandsche Golfclub 'de Hoek'

Golfweg 2|7431 PR Diepenveen|
voor starttijden T:  +31 570 59 39 27(werkdagen: 08.30 – 16.00)|E:  caddiemaster@sallandsche.nl
 
voor secretariaat T:  +31 570 59 32 69(werkdagen: 08.30 – 16.00)|E:  secretariaat@sallandsche.nl
NAAR BOVEN
Sallandsche Golfclub 'de Hoek' © 2017   |   Powered by Idas B.V. Internet & ICT