Op een prachtige herfstdag op de Sallandsche Golfclub werd de “Best of the Best” wedstrijd gespeeld. De baan lag er redelijk bij, het zonnetje brak zo nu en dan door en een lichte bries zorgde voor ideale golfomstandigheden. Spanning hing in de lucht, want veel van de beste spelers van het seizoen stonden klaar om hun ronde te spelen en te strijden om de felbegeerde titel.

Vanaf de eerste hole was duidelijk dat het een spannende strijd zou worden. De spelers lieten zien waarom ze tot de besten behoorden: precieze drives, zorgvuldig geplaatste ijzers en indrukwekkende putts sierden de baan. Toch wist één speler zich uiteindelijk te onderscheiden: Jan Achtereekte.

Jan speelde een solide ronde waarin hij zijn zenuwen goed onder controle hield. Zijn rust en focus zorgden ervoor dat hij onder druk uitstekende slagen kon blijven produceren. Vooral op de lastige holes wist hij met slimme beslissingen en nauwkeurige slagen zijn score laag te houden. Het resultaat mocht er zijn: een netto score van 72, waarmee hij zich kroonde tot winnaar van deze prestigieuze wedstrijd. De wisselbeker en de ‘zilveren deurstopper’ werden zijn deel maar daar bleef het niet bij. Ook de zilveren lepel, voor een beste bruto score van 78 was voor Achtereekte.

De andere deelnemers streden moedig, maar niemand kon tippen aan de constante en precieze spel van Jan. De prijsuitreiking was een feestelijk moment waarbij Jan terecht in het zonnetje werd gezet. Onder luid applaus nam hij de trofee in ontvangst en werd er geproost op zijn overwinning.

Met deze overwinning sluit Jan Achtereekte het seizoen af als terechte winnaar van de “Best of the Best”. Een prestatie waar hij trots op mag zijn, en die hem zonder twijfel nog lang bij zal blijven.

De organisatie kan terugkijken op een geslaagd evenement, waarin sportiviteit en spelplezier centraal stonden. We kijken nu al uit naar de volgende editie, waar wederom de beste spelers van de Sallandsche hun krachten zullen meten. Gefeliciteerd, Jan!

 

Onze sponsoren en businessleden