Op de Sallandsche is jeugd meer dan welkom. Plezier in het spel met elkaar op de club staan voorop. Kinderen leren golfen onder leiding van onze golfprofessional.

De jeugdcommissie verzorgt samen met de technische commissie een compleet jeugdprogramma. Van beginner tot selectiespeler, alle jeugdleden kunnen met plezier en op hun niveau golfen op de Sallandsche.

Goed leren golfen is belangrijk, maar plezier minstens zo belangrijk. Voor de jeugd organiseren wij daarom gedurende het jaar diverse leuke activiteiten. Houdt de agenda in de gaten!

Jeugdlessen

Yes, de voorjaars jeugdlessen zijn weer van start gegaan!

Zet de volgende data in jouw agenda:

  • 7, 14 en 21 april
  • 26 mei
  • 2, 9, 16, 23 en 30 juni
  • 7 juli

Tijdens deze groepslessen komen alle onderdelen van het golfen voorbij. De lessen worden op zondagmorgen gegeven tussen 9.30-12.30 uur. De lessen duren een uur en jullie worden op leeftijd ingedeeld.

Kosten

Lespakket van 10 lessen kost €50,- voor leden van de Sallandsche en €125,- voor niet-leden van de Sallandsche. Direct aanmelden voor de lessen klik hier.

Lidmaatschapsmogelijkheden

Meer informatie over lidmaatschapsvormen vind je hier.

Belangstelling?

Ook interesse ook jeugdlid te worden, deel te nemen aan de groepslessen of eens uit te proberen of het wat voor jou is? Meld je dan hier aan!

Contact of vragen?

Al je vragen kun je stellen aan de jeugdcommissie via jeugdcommissie@sallandsche.nl en/of via secretariaat@sallandsche.nl

Onze sponsoren en businessleden