Onze verlichte drivingrange heeft een lengte van ca 220 meter. Er zijn 7 overdekte afslagplaatsen en een eveneens overdekte lesruimte voor onze golfpro’s. Bovendien zijn er een xtal afslagplaatsen buiten.

 

Ballenautomaat

Onze ballenautomaat werkt met munten van €0,50. Per €0,50 ontvangt u 16 ballen. U kunt ook een ballenkaart gebruiken, welke te koop zijn bij het secretariaat en via pro John Balvert. Geld wisselen kan zowel bij het secretariaat als bij de horeca.

Oefenbaan

De oefenbaan geeft u de mogelijkheid alle schoten van het korte spel te oefenen. Er zijn 3 tees en 3 greens, waardoor u ook een circuitje kunt spelen naast het oefenen naar een green of vanuit de bunker.

  • handicarts zijn niet toegestaan
  • Gebruik uw eigen golfballen, dus s.v.p. geen driving range ballen gebruiken.
  • Houd rekening met anderen op de oefenbaan.
  • Repareer uw pitchmarks en leg plaggen terug.

Openingstijden Driving Range

1 april t/m 31 oktober

maandag t/m vrijdag 07.30 – 20.00 uur
zaterdag en zondag 07.30 – 18.00 uur
* maandag 5 juni i.v.m. groot onderhoud gehele dag gesloten

1 november t/m 31 maart

maandag t/m zondag 08.00 – 19.00 uur

Geen lid, wel oefenen?

Wanneer u geen lid bent van de Sallandsche, dan kunt u een oefenkaart aanschaffen van €10,- bij het secretariaat. Minimale vereiste is NGF registratie en deze dient u op verzoek te kunnen tonen.

Onze sponsoren en businessleden

Volgende week op 5-6-7-8 juni gaan wij mits het weer het toelaat, groot onderhoud plegen op de greens en voorgreens, deze worden bezand, geprikt en doorgezaaid. U kunt tijdelijke greens aantreffen. Ook staat het bezanden van de fairways, drivingrange, en oefenbaan gepland wat behoorlijk wat overlast veroorzaakt.
Door deze werkzaamheden is de baan NON Q.

De drivingrange wordt geprikt wat betekent dat deze op maandag 5 juni gesloten zal zijn.

Naast het groot onderhoud zijn ook de schapen weer een aantal dagen in de baan om gras tussen de heide weg te eten. Wilt u hier ook a.u.b. rekening mee houden!