U bent van harte welkom in ons gezellige clubrestaurant. Hier kunt u genieten van een kopje koffie, een lunch, lekkere borrel of een heerlijk diner. Ons clubrestaurant heeft een ruim terras met prachtig uitzicht op de baan. Maar ook in de koudere maanden is het goed vertoeven, binnen bij de open haard of aan de gezellige stamtafel.

 

Reserveren

Komt u met een groep (vanaf 8 personen) lunchen of dineren, dan vragen wij u vooraf te reserveren via: sander@slinkmanhoreca.nl.
Ons horeca team stelt het op prijs als, wanneer u wilt blijven dineren, u dit voor uw starttijd even kenbaar maakt.

Catering (uitsluitend voor leden)

Wij verzorgen catering voor elke gelegenheid. Als eerste zullen wij, in overleg, duidelijk in kaart brengen wat uw wensen zijn. En daarbij stellen wij de kwaliteit voorop.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het verzorgen van uw catering of de culinaire invulling van uw feest, neem dan contact met ons op. Uiteraard kunt u ook direct uw wensen aan ons kenbaar maken, waarna wij u een passende offerte doen toekomen.

Openingstijden* 

1 april t/m 31 oktober

maandag t/m zondag 09.00 tot 22.00 uur

1 november t/m 31 maart

maandag t/m zondag 09.30 – 17.30 uur

* onder voorbehoud van wijzigingen

Contact

Tel: 0570 – 59 1214
Email: sander@slinkmanhoreca.nl

Onze sponsoren en businessleden

Volgende week op 5-6-7-8 juni gaan wij mits het weer het toelaat, groot onderhoud plegen op de greens en voorgreens, deze worden bezand, geprikt en doorgezaaid. U kunt tijdelijke greens aantreffen. Ook staat het bezanden van de fairways, drivingrange, en oefenbaan gepland wat behoorlijk wat overlast veroorzaakt.
Door deze werkzaamheden is de baan NON Q.

De drivingrange wordt geprikt wat betekent dat deze op maandag 5 juni gesloten zal zijn.

Naast het groot onderhoud zijn ook de schapen weer een aantal dagen in de baan om gras tussen de heide weg te eten. Wilt u hier ook a.u.b. rekening mee houden!