Welkom op Sallandsche Golfclub ‘de Hoek’!

Wij ontvangen u graag als gast of lid op onze prachtige 18-holes baan in het Sallandsche coulissenlandschap in Diepenveen. De Sallandsche is een gezellige ledenvereniging met een rijke historie, waar u als gastspeler zeer welkom bent voor een ronde golf.

Als u bij ons komt golfen treft u een prachtige, goed onderhouden baan en prima faciliteiten.  De eerste negen holes zijn verscholen in bosranden met zeer oude bomen. “Onze Eik” tussen hole 1 en 6 springt er als symbool van de Sallandsche absoluut uit. De volgende zes holes  hebben een meer open karakter, waarna u de laatste holes weer speelt in een bosrijke omgeving. Via de laatste lange par 3 met verhoogde tee eindigt u in stijl voor het clubhuis.

Het zal u opvallen hoe rustig de Sallandsche is, een uniek aspect van onze baan. Er is nagenoeg geen omgevingsgeluid. Golfen op de Sallandsche is echt een dag tot rust komen in de natuur!

Bij aankomst op de Sallandsche en na uw ronde golf verwelkomen wij u graag in ons clubrestaurant, waar u terecht kunt voor lunch, diner of een drankje. Klik hier voor meer informatie

Let op: wegens werkzaamheden aan de Boxbergerweg is de golfclub alleen bereikbaar vanaf de Schuurmansweg. U mag hier schuin oversteken naar de Golfweg. Gebruikt u navigatie, dan is het verstandig om in te voeren via de Molenweg en Schuurmansweg naar de Golfweg.