Welkom op Sallandsche Golfclub ‘de Hoek’!

Wij ontvangen u graag als gast of lid op onze prachtige 18-holes baan in het Sallandsche coulissenlandschap in Diepenveen. De Sallandsche is een gezellige ledenvereniging met een rijke historie, waar u als gastspeler zeer welkom bent voor een ronde golf.

Als u bij ons komt golfen treft u een prachtige, goed onderhouden baan en prima faciliteiten.  De eerste negen holes zijn verscholen in bosranden met zeer oude bomen. “Onze Eik” tussen hole 1 en 6 springt er als symbool van de Sallandsche absoluut uit. De volgende zes holes  hebben een meer open karakter, waarna u de laatste holes weer speelt in een bosrijke omgeving. Via de laatste lange par 3 met verhoogde tee eindigt u in stijl voor het clubhuis.

Het zal u opvallen hoe rustig de Sallandsche is, een uniek aspect van onze baan. Er is nagenoeg geen omgevingsgeluid. Golfen op de Sallandsche is echt een dag tot rust komen in de natuur!

Bij aankomst op de Sallandsche en na uw ronde golf verwelkomen wij u graag in ons clubhuis, waar u terecht kunt voor lunch, diner of een drankje (link naar horeca).

Op onze site vindt u alle informatie over greenfeetarieven, logiesmogelijkheden, golf & eat-arrangementen en lidmaatschapsmogelijkheden. Voor reserveringen kunt u contact opnemen met de caddiemaster, telefoonnummer 0570-593927.

Stuur een bericht aan de caddiemaster