Allereerst heten wij u voor het spelen van uw competitiewedstrijden alvast hartelijk welkom op onze baan. De oefenfaciliteiten en horeca zijn een uur voor aanvang van de wedstrijden geopend.

Op deze pagina vindt u verdere informatie over de teams, captains, NGF reglementen, voorspelen op de Sallandsche en onze horeca-aanbod voor de competitieteams.

 

Reglementen en formulieren

Lunch & diner

  • uitgebreid lunchbuffet €14,95 per persoon
  • luxe en complete BBQ ter afsluiting van een sportieve dag €25,- per persoon

Voorspelen

Voor de spelers van de teams in de poules van onze twee eerste teams (Dames 1 zondag 36 holes en Heren 1 zondag 36 holes) geldt dat er op basis van wederkerigheid gratis voorgespeeld kan worden. Spelers van overige teams die deelnemen aan de competitie 2023 kunnen voorspelen tegen het introductietarief van € 45,00 op basis van beschikbare starttijden.

Reserveren

Starttijden kunnen gereserveerd worden via de caddiemaster: caddiemaster@sallandsche.nl of bel: 0570-593927.

Onze sponsoren en businessleden

Volgende week op 5-6-7-8 juni gaan wij mits het weer het toelaat, groot onderhoud plegen op de greens en voorgreens, deze worden bezand, geprikt en doorgezaaid. U kunt tijdelijke greens aantreffen. Ook staat het bezanden van de fairways, drivingrange, en oefenbaan gepland wat behoorlijk wat overlast veroorzaakt.
Door deze werkzaamheden is de baan NON Q.

De drivingrange wordt geprikt wat betekent dat deze op maandag 5 juni gesloten zal zijn.

Naast het groot onderhoud zijn ook de schapen weer een aantal dagen in de baan om gras tussen de heide weg te eten. Wilt u hier ook a.u.b. rekening mee houden!