Met een vader als greenkeeper is John Balvert opgegroeid met de golfsport. In het gezin Balvert zijn er naast John  nog twee broers werkzaam als golfprofessional. John is een allround golfleraar die al sinds 1984 verbonden is aan de Sallandsche. Hij heeft functies bekleed bij nationale selecties en voor de examencommissie van de Nederlandse Golf Federatie gewerkt. Het hoogtepunt van zijn spelende carrière was zijn deelname aan het KLM open in 1986.

John heeft zich ruimschoots bewezen in het opleiden van talenten. Enkele van zijn pupillen zijn Dewi Claire Schreefel en de broers Floris en Wouter de Vries. ​John heeft oog voor detail en past het pragmatisch toe in zijn lessen.

Bij John kunt u terecht voor:

  • ​Privéles
  • Groepsles
  • Bedrijfsclinic
  • Opleiden en begeleiden van talent
  • Golfclinics, ook in het buitenland

Lesdagen

dinsdag t/m zaterdag

Contact

Reserveren en informatie via: 06-51295227 of proshop-johnbalvert@planet.nl

Groepstarieven 

2 personen € 30 p.p. (25 minuten € 16 p.p.)
3 personen € 25 p.p.
4 personen € 20 p.p.
5 personen € 17 p.p.
6 personen € 15 p.p.

50 minuten les. Ballen en clubs zijn bij het lestarief inbegrepen. Bij verhindering dient de les 2 x 24 uur van te voren worden afgezegd anders wordt dit in rekening gebracht.

Privé les

Privé les € 30,00 per 25 minuten. 6 lessen pakket: 6 lessen van 25 min. voor € 135.

De lessen van dit pakket zijn strikt persoonlijk. Het lespakket is 1 jaar geldig vanaf de eerste afspraak.

Onze sponsoren en businessleden

Volgende week op 5-6-7-8 juni gaan wij mits het weer het toelaat, groot onderhoud plegen op de greens en voorgreens, deze worden bezand, geprikt en doorgezaaid. U kunt tijdelijke greens aantreffen. Ook staat het bezanden van de fairways, drivingrange, en oefenbaan gepland wat behoorlijk wat overlast veroorzaakt.
Door deze werkzaamheden is de baan NON Q.

De drivingrange wordt geprikt wat betekent dat deze op maandag 5 juni gesloten zal zijn.

Naast het groot onderhoud zijn ook de schapen weer een aantal dagen in de baan om gras tussen de heide weg te eten. Wilt u hier ook a.u.b. rekening mee houden!