Strokeplaykampioenschap senioren

Afgelopen zaterdag en zondag hebben 30 (19 in 2018) heren en 14 (8 in 2018) dames gestreden om het senioren strokeplaykampioenschap 2019. Ondanks de harde wind en een paar buitjes op zaterdag is er die dag tot ieders verbazing beter gescoord dan tijdens het mooie weer op zondag.

Winnaars waren bij de dames: Karin Berghuijs (1) en Irene Wischhoff (2) en bij de heren: Maarten van Orden (1) en Joop Doornebos (2).  Prijzen voor de super senior (boven de 65 jaar) werden gewonnen door Maarten van Orden en Ellen de Bruin. Ook was er een prijs voor de beste netto score, bij de dames gewonnen door Sascha van Wezenbeek en bij de heren wederom door Maarten van Orden. Al met al een geslaagd kampioenschap.

De wisselbeker voor het strokeplaykampioenschap heren senioren is in 2000 beschikbaar gesteld door Ger Beekhuis. Afgelopen zaterdag was hij in het clubhuis en is hij door de wedstrijdleiding met deze wisseltrofee gefotografeerd. De wisselbeker voor het strokeplaykampioenschap dames senioren is door de damescommissie beschikbaar gesteld.