Woensdag 24 juli 2019 

Niet alleen een warme avond, maar een bloedhete avond! En toch elf mensen die er deze laatste keer van het seizoen bij wilden zijn. Het werd ook echt wel een speciale avond. Er was de gewone wedstrijd. Er zou een trekking van de Passe Partouts zijn. Er zou een overall winnaar van het seizoen 2019 bekend worden.

De gewone wedstrijd werd gewonnen door Michiel Veldman met 21 punten; Wiechert Beijeman had 20 punten en kreeg de tweede prijs; Teau de Vos van Steenwijk werd derde met 14 punten. Niet onbelangrijk is dat je je moet realiseren dat voor deze wedstrijd een handicapverrekening geldt van zeven achtste. De prestaties zijn dus echt goed. Vier prijzen zijn uitgeloot voor de Passe Partouts. Er komen nog meer trekkingen dus vergeet niet je kaart te laten afstempelen. Alleen volle kaarten doen mee. Fijn dat we sponsors hebben voor prijzen. Dank allemaal.

En dan last but not least de overall winnaar. Voor de vierde keer was dat Wiechert Beijeman. Een geweldige prestatie. Het hele seizoen heeft hij heel stabiel op een hoog niveau gespeeld. Kortom, een terechte winnaar.  Jammer dat de zomeravondwedstrijden 2019 afgelopen zijn. Alle deelnemers van het afgelopen seizoen zullen dat beamen. Maar de WeCo gaat er volgend jaar zeker mee door.

Wedstrijdcommissie