SAVE THE DATE!
Zet het alvast in je agenda;

28 oktober (vrijdag) Halloween event. De jeugdcommissie nodigt jullie uit om Halloween te ervaren op de golfbaan. Hoe? Kom het zelf ervaren. Meer details volgen later, maar het begint rond 1700 uur.
Geef je op via mail: jeugdcommissie@sallandsche.nl

27 november (zondag) Sinterklaas event.
Dan komt de Goedheiligman op bezoek op de golfclub speciaal voor de jeugdleden. Deze dag worden jullie uitgenodigd om aanwezig te zijn en wie weet zit er wel een verrassing in. De (ouders /verzorgers) zijn deze dag ook van harte uitgenodigd. We zullen als jeugdcommissie deze dag gebruiken om 2022 af te sluiten en vooruit te blikken op 2023. Wat ons betreft een jaar waarin we met z’n allen meer gaan beleven.
Geef je op via mail: jeugdcommissie@sallandsche.nl

Op de Sallandsche is jeugd meer dan welkom. Plezier in het spel met elkaar op de club staan voorop. Kinderen leren golfen onder leiding van onze golfprofessional.
De jeugdcommissie verzorgt samen met de technische commissie een compleet jeugdprogramma. Van beginner tot selectiespeler, alle jeugdleden kunnen met plezier en op hun niveau golfen op de Sallandsche. Goed leren golfen is belangrijk, maar plezier minstens zo belangrijk. Voor de jeugd is er daarom naast een technisch programma een programma met vele funactiviteiten zoals een kamp, halloweengolf, pietengolf en twee jeugd/ouderwedstrijden.

Al je vragen kun je stellen aan de jeugdcommissie via jeugdcommissie@sallandsche.nl